Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Φιλιατρά: 2 καντίνες από τις 3 στον Λαγκούβαρδο. Στο Στόμιο πότε;

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ

Δυο καντίνες θα έχει φέτος η παραλία του Λαγγουβάρδου αφού ο διαγωνισμός για την τρίτη κηρύχθηκε άγονος.
Άγονοι επίσης .,.....

κηρύχθηκαν και οι διαγωνισμοί για τις τοποθεσίες «Γιαννίτσαινα», Βλάχου», Δ.Ε. Κυπαρισσίας και «Χρυσή Άμμος - Μάτι», Βρωμονέρι», Δ.Ε. Γαργαλιάνων

Απόφασίστηκε η διενέργεια επαναληπτικής δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης χώρων αιγιαλού – παραλίας για λειτουργία τροχήλατης καντίνας (αυτοκινούμενης ή μη), για τις θέσεις «Γιαννίτσαινα», Δ.Ε. Κυπαρισσίας και «Βρωμονέρι», Δ.Ε. Γαργαλιάνων, με τους ίδιους όρους και προυποθέσεις που ίσχυαν στην αρχική δημοπρασία

Δείτε αναλυτικά την απόφαση του Δήμου Τριφυλίας πατώντας εδώ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στο Στόμιο αν και η ημερομηνία του Διαγωνισμού ήταν για τις 19 Ιουνίου εν τούτοις δεν έγινε καθώς σύμφωνα με ενημέρωση του Φιλιατρά News εκκρεμεί η λήψη θετικής γνωμοδότησης από την Αρχαιολογική υπηρεσία.
Η Ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

15 σχόλια:

  1. Τo ερώτημα φίλοι του Φιλιατρά News είναι γιατί από τον Δήμο Τριφυλίας ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Οικονομικών δεν ενήργησε πολύ νωρίτερα για την έγκριση της άδειας από την Αρχαιολογία; Έγινε σκόπιμα η καθυστέρηση υποβολής αιτήματος για να μην έχει καντίνα το Στόμιο ευνοώντας το Λαγκούβαρδο των Γαργαλιάνων; Δεν βλέπετε την προφανή σκοπιμότητα σε βάρος της παραλίας μας; Κάποιος κ κάποιοι στον Δήμο δεν θέλουν καντίνα στο Στόμιο για να εξυπηρετήσουν πελατειακά και τοπικά τους συμφέροντα. Για να φεύγουμε από τα Φιλιατρά και να πηγαίνουμε σε παραλίες στους Γαργαλιάνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να βάλει ο Δήμος ένα μηχάνημα να στρώσει λίγο την παραλία, καθώς επίσης και ένα καλό καθαρισμό και ας μην έχει καντίνα. Έτσι όπως τα κατάφεραν, ομπρέλα, ψάθες, καφέ και νερό από το σπίτι μας. Οικονομία θα κάνουμε. Το Στόμιο, πες τους χαιρετίσματα, δεν το αλλάζουμε ο κόσμος να χαλάσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΟΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο περσινος που εκανε την αρπαχτη που ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Stomio beach for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα είμαστε σοβαροί πια;;; Έλεος ρε παιδιά με τον Λαγγούβαρδο; Καταλάβετε το πως ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ-ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΓΓΟΥΒΑΡΔΟ!!! Επίσης μεγαλώσαμε στο Στόμιο και τα τελευταία 10 χρόνια μας αρέσει η καντίνα με την μουσική τους καφέδες και το όλο σκηνικό! Ήμαρτον πια με τους Γαργαλιάνους! Φιλιατρινοί δεν είμαστε;;; Πρέπει να στηρίζουμε τον τόπο μας κι όχι τους άλλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελεος με τον Λαγγούβαρδο και τους Γαργαλιάνους και τα παιχνιδια υπερ τους τα τελευταια 3 χρονια...ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΑΥΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΚΕΙ Θ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΤΑΙ.ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΑΤΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το ΣΤΟΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ;

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑ!!! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ! ΟΥΤΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ! ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ! ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ! ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ!! ΛΟΙΠΟΝ, ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!!!

      Διαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΟΧΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΜΟΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΑΡΧ. ΧΩΡΟΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΝΤΙΝΑ. ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ? ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΣ Κ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΛΑΓΚΟΥΒΑΡΔΟ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΜΙΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΣΤΟΜΙΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ. ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΝΕ ΠΙΑ. ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν βαρεθηκατε κυριοι ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ κ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ να δουλευετε ολοι για εναν ανθρωπο...???

    NLS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με τις χελονες καρετα καρετα που γενουν εκει ουτε λογος κυριοι.. Θα τα πουμε οταν θα ερθει η στιγμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. FILIATRA NEWS ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ !!! ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ...ΘΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΑΣ ...Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΕ ΠΗΓΑΔΑΚΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ...ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ !!! ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΛΕΚΟ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟ...ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ...ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΘΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ,,,ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΕΥΡΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ...ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΑΥΡΑΚΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στοιχεία έχεις;;;;;
      Στείλτα μας, δώστα στον συνεργάτη μας. Να λες έτσι στον αέρα κάτι δεν είναι το καλλίτερο.
      Για το ότι η Αρχαιολογική υπηρεσία λέει της γελοιότητες της με αναπόδεικτες βλακείες δεν σημαίνει οτι το στόμιο δεν πρεπει αν εχει καντίνα.

      Διαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.