Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Μήνυμα αναγνώστη: Πως σε καταντήσανε έτσι Ελλάδα μου...

Ελλάδα χώρα του φωτός με τον Παρθενώνα την ακρόπολη.
Χώρα που γέννησε τον Αριστοτέλη τον Πλάτωνα τον Ισοκράτη δίδαξε μαθηματικά ιστορία ιατρική και με τον πολιτισμό της φώτισε και τις άλλες χώρες του κόσμου.
Χώρα που έφερε στα σπλάχνα της λαμπρούς αγωνιστές όπως τον Αλέξανδρο τον Λεωνίδα τον Κολοκοτρώνη και πολλούς άλλους ου αγωνίσθηκαν για την εθνική μας ανεξαρτησία.

Αυτή την χώρα την βλέπουμε τώρα να .........

γίνεται ζητιάνος στις ξένες δυνάμεις παρακαλώντας τη βοήθειά τους και συγχρόνως κάθε Εθνική πρωτοβουλία στις αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε για τη χώρα μας να χάνεται αφού η εξάρτηση των πολιτικών μας από τους ξένους έχει γίνει μεγαλύτερη των ευθυνών που έπρεπε να πάρουν τόσα χρόνια για την κατάσταση που μας έφεραν.

Όταν βλέπω την χώρα μου να γίνεται αποικιοκρατία κάθε λογής ξένων λαθρομεταναστών αφήνοντας τον Έλληνα στο περιθώριο τότε για όλα αυτά αναρωτιέμαι για ποιό λόγο αγωνίσθηκαν οι πρόγονοι μας.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Από τη δεκαετία του 90 οι μεγαλοκαπιταλιστές θέλησαν να ανοίξουν τα σύνορα για την εισχώρηση ξένων εργατών όπου θα τους επέφεραν μεγαλύτερο κέρδος με χαμηλότερο κόστος με αποτέλεσμα ο Έλληνας εργάτης να χάσει τη δουλειά του και να βρεθεί στο περιθώριο.

Αυτό το κύμα ώμος τον μεταναστών άρχιζε και γινόταν ολοένα αυξημένο καθώς χώρα μας έγινε τόπος όπου θα μπορούσε ο κάθε λογής αλλοδαπός να βρει καταφύγιο και στη συνέχεια με την ανοχή του κυβερνητικού συστήματος να διεκδικεί και να απαιτεί. Όλα αυτά τα χρόνια βλέπαμε την αριστερά να εξυπηρετεί το έργο τον μεγαλοκαπιταλιστών αφού είχε πάρει μια θέση υπέρ τον αλλοδαπών κατεβάζοντας τους στο δρόμο αλλά και οργανώνοντας τους σε ομάδες όπου θα διεκδικούν και θα απαιτούν. Πρόσφατο παράδειγμα αυτό της νομικής όπου 500 παράνομοι αλλοδαποί εισχώρησαν στο κτήριο της σχολής. Από την άλλη ενώ ο λαός περίμενε μια υπεύθυνη στάση της πολιτείας σε αυτό το θέμα τότε την ιδία στιγμή το ΠΑΣΟΚ πήγαινε σε παράνομες νομιμοποιήσεις ξένων αλλά και τη ΝΔ που προέρχεται από την πάλε ποτέ Ε.Ρ.Ε. να κρατάει έναν «προοδευτικό» ρόλο μόνο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους.

Ένα άλλο σοβαρό θέμα που πρέπει να μας απασχολήσει είναι η μειωμένη παιδεία των ανθρώπων αυτών καθώς το βιοτικό τους επίπεδο αλλά και η βάρβαρη θρησκεία τους να τους κάνει επικίνδυνους αφού η ένταξη τους στο κοινωνικό σύνολο να δημιουργεί προβλήματα όχι μόνο θρησκευτικά αλλά και κατ επέκταση κοινωνικά ζητήματα.

Πρόσφατο παράδειγμα η αντίδραση μουσουλμάνων μαθητών μέσα στο σχολείο όπου δέσποζε η εικόνα της Παναγίας μέσα στη τάξη. Σε εκείνο το οποίο καταλήγω είναι πώς όλα αυτά είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο της παγκόσμιας τάξης και της μασονίας που μας θέλει όλους ομογενοποιημένους μέσα σε ένα συνονθύλευμα λαών και φυλών με την Εθνική μας ταυτότητα να αλλοιώνεται με τον καιρό αλλά και ένα αποδυναμωμένο Εθνικό κράτος όπου θα μπορούν να περάσουν εύκολα τις αποφάσεις τους.

Πράγματι η κίνηση των αγανακτισμένων όλων εμάς που έχουμε σιχαθεί να ακούμε πολιτικούς να λένε πως μαζί τα φάγαμε αλλά και πως είμαστε ανίκανοι να διαχειριστούμε δικά μας θέματα να είναι ένα πλήγμα στο σύστημα όπου με τον καιρό θα φέρει την αλλαγή με τον Εθνικό ύμνο να αντηχεί σε κάθε πλευρά της Ελλάδος αλλά και τα λάβαρα να κυματίζουν και πάλι υπερήφανα ψηλά στο καταγάλανο ουρανό.

Νίκος Ζαχαράκης
Καλαμάτα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.