Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Η Επιστολή Λιάνη στον Παπανδρέου

Διαβάστε και τις 4 σελίδες από την επιστολή που έστειλε ο Γιώργος Λιάνης στον Γιώργο Παπανδρέου σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του.

Κλίκ στην κάθε σελίδα ξεχωριστά



Από το Fimotro

6 σχόλια:

  1. Το καραβι βουλιαζει..τα ποντικια την κανουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΣΕ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ...
    ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΟΣΠΙΤΟ ΤΗΣ ΞΑΔΕΛΦΟΥΛΑΣ ...
    ΚΟΤΑ..
    ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΩΡΑ Ε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλει μεγάλη ψυχική δύναμη να αναγνωρίσουμε λάθη και να ζητήσουμε συγγνώμη, ακόμα και στην καθημερινότητά μας, για απλά και ασήμαντα πράγματα. Πόσο μάλλον αν είσαι πολιτικό πρόσωπο και μάλιστα υπό τις παρούσες πολιτικές συνθήκες. Εμένα προσωπικά μου δίνει κουράγιο η δήλωση του κ. Λιάνη.Ο λόγος του δε θυμίζει λόγο πολιτικού. Μοιάζει πραγματική κραυγή εναγώνια ανθρώπου που πονά και νοιάζεται. Έστω λοιπόν και την ύστατη στιγμή, την ώρα που "το καράβι βουλιάζει", η ειλικρίνεια, η παρρησία και η ανάληψη ευθύνης να οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ίσως τελικά να μη χάθηκαν όλα... Αρκεί να τολμήσουν όλοι όσοι εμπλέκονται στη λήψη των κρίσιμων αποφάσεων να μιλήσουν με το χέρι στην καρδιά. Σας ευχαριστώ, κ. Λιάνη, για το βάλσαμο που με ποτίσατε, το έχω τόση ανάγκη...
    Κ. Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δωσε και εμας βρε φιλαρακο Κ.Κ ...κριμα τετοια πραγμα μονο για παρτη σου.......χχαχαχαχαχαχα
    τι λεεεεεεεει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OTAN XAΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΤΖΟΥΔΕΣ ΚΑΘΟΡΙΖΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΑΤΕ??
    ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ που έτυχε να γνωρίσω τον κ.Λιάννη λέω πως αυτά που λέει είναι σωστά αλλά τα λέει τώρα που δεν ρέει πλέον το χρήμα προς την Φλώρινα στην οποία έχει κάνει έργο αλλά παράλληλα έχει βάλει και πολύ χρήμα στην τσέπη του και στις τσέπες των δικών του.
    Καλά έκανε και ανεξαρτητοποιήθηκε αλλά ας μας πει και την πρότασή του για την συνέχεια. Το γεγονός ότι φεύγει την δεδομένη στιγμή λέγοντας αυτά που λέει , εμένα μου ακούγεται σαν... " φάγαμε φάγαμε ας την κάνουμε τώρα και μάλιστα με ηρωική έξοδο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.