Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Δυο αυτοκτονίες λόγω οικονομικής κρίσης στη Μεσσηνία

Άλλοι δυο άνθρωποι έβαλαν τέλος στην ζωή τους, μην αντέχοντας άλλο τα ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα που τους είχε προκαλέσει η οικονομική κρίση. Οι δυο αυτοκτονίες έγιναν μέσα σε ένα 24ωρο και μάλιστα στην ίδια περιοχή, αυτή της στην Μεσσηνία.

Στην πρώτη περίπτωση, οι γείτονες «πάγωσαν» όταν είδαν έναν άνδρα να βουτάει στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Κυπαρισσία και να πέφτει στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Κάποιος από αυτούς ειδοποίησε .........

ασθενοφόρο που μετέφερε τον αυτόχειρα στο νοσοκομείο. Όμως, παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να τον κρατήσουν στην ζωή, λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Πρόκειται για έναν 62χρονο που ήταν γνωστό ότι αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ την χαριστική βολή του έδωσε ο χωρισμός του από την σύζυγό του.

Στα Φιλιατρά, ο 47χρονος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού έβαλε τέλος στην ζωή του σε μια αυλή δίπλα στο σπίτι του, όπου κρεμάστηκε από μια αυτοσχέδια αγχόνη. Οι συγγενείς του που τον αναζητούσαν επί ώρες, τον βρήκαν απαγχονισμένο, έχοντας δίπλα του ένα ιδιόχειρο σημείωμα που είχε γράψει στους δικούς του. Σύμφωνα με το συγγενικό του περιβάλλον, αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα οποία είχαν επιδεινωθεί τον τελευταίο χρόνο.

Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.