Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Κακά μαντάτα απο το kopanakinews. Καταργούν τελικά το γυμννάσιο Κοπανακίου ενω αρχικά έλεγαν να το συγχωνεύσουν.

Κακά μαντάτα έρχονται από το Κοπανάκι και συγκεκριμένα από το Kopanaki News.
Σε σημερινό του Δημοσίευμα, αποκαλύπτει ότι τελικά η κυβέρνηση καταργεί αντι να συγχωνεύσει το Γυμνάσιο του Κοπανακίου με της Κυπαρισσίας.
Τονίζουμε ενα κτήριο που ανακαινίστηκε πρόσφατα με χρήματα του Ελληνικού λαού. Αυτές τις σκέψεις κάνει η Υφυπουργός παιδείας Κ. Χριστοφιλοπούλου με την Υπουργό κ. Άννα bilderberg Διαμαντοπούλου.

Η Δημοσίευση του kopanaki News αναφέρει:........

Άλλο ένα …βρώμικο χτύπημα για το Κοπανάκι. Διαβάστε την εφημερίδα της Κυβερνήσεως και …ντραπείτε για την ψήφο σας. Το σκεπτικό είναι απλό. Αντί να συγχωνέψουν το Γυμνάσιό μας, με το γειτονικό του Δωρίου, οπότε θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την έδρα μιας και πήγε το Λύκειό μας εκεί και έχουμε πολύ καλύτερες υποδομές, μας καταργούν. Οπότε λογικά αρκετοί γονείς θα στείλουν τα παιδιά τους στο κοντινό χωριό, παρά στην μακρινή Κυπαρισσία. Με τις ... υγείες μας.


Και παρουσιάζει και το ΦΕΚ 440 Τεύχος Β 18 Μαρτίου 2011 σελίδα 6547



3 σχόλια:

  1. Με συγχωρείτε, η απόφαση της περιφέρειας για μη κατάργηση/συγχώνευση σχολείων στη Πελοπόννησο ισχύει ή ήταν απλά μια ανακοίνωση;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηταν ψήφισμα αυτό της περιφέρειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουλάχιστον αυτό το σχολείο στο δήμο μας έπρεπε να μείνει. Η αντίδραση στην απόφαση πρέπει να συνεχιστεί μέχρι να επιτευχθεί η επαναλειτουργία του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.