Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης "Ρομπέν" των διοδίων [ VIDEO ]

Μήνυση θα υποβάλλει ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης κατά της διαχειρίστριας εταιρείας των διοδίων του Ρίο, "Ολυμπία Οδός", καθώς οι μπάρες ήταν μπλοκαρισμένες, γεγονός που όπως υποστήριξε είναι παράνομο.

Το επεισόδιο που κάλυψε το ........

Patra TV συνέβη χθες στα διόδια του Ρίου, όταν ο δημοσιογράφος πήγε να σηκώσει την μπάρα των διοδίων, αρνούμενος να πληρώσει. Τότε διαπίστωσε πως οι μπάρες ήταν μπλοκαρισμένες.

Ο δημοσιογράφος υποστήριξε πως είναι παράνομο το μπλοκάρισμα της μπάρας, αφού από το σύνταγμα απαγορεύεται το μπλοκάρισμα της διέλευσης των εθνικών οδών, ανεξάρτητα με το αν κάποιος θα πληρώσει, μόνο και μόνο για λόγους ασφαλείας.

Τελικά ο δημοσιογράφος πλήρωσε αλλά τόνισε ότι θα προχωρήσει σε μήνυση. Στο σημείο βρέθηκε και αστυνομικός.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ραδιο 9 ο Κώστας Βαξεβάνης είπε για το περιστατικο.



Ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης μιλώντας στον MAX FM για το χθεσινό επεισόδιο στα διόδια του Ρίου, ξεκαθάρισε εξαρχής ότι έχει αποφασίσει να μην πληρώνει αντίτιμο διέλευσης στη Πατρών- Κορίνθου, καθώς όπως είπε πρόκειται για έναν δρόμο καρμανιόλα, μίλησε για κοροΐδία και υποστήριξε ότι η εταιρεία, που εισπράττει τα διόδια, τον κρατούσε εγκλωβισμένο, καθώς η μπάρα δεν ανέβαινε.

Ο δημοσιογράφος τόνισε ότι πρόκειται για παράνομη ενέργεια και πως η εταιρεία μπορεί να του κρατήσει τα στοιχεία και να του κάνει αγωγή, αλλά όχι να του εμποδίσει τη διέλευση. Είπε ότι η μπάρα πρέπει να ανοίγει για συνταγματικούς λόγους, αλλά και για λόγους ασφαλείας. "Δεν έχουν δικαίωμα να με παρακρατάνε", ανέφερε.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και μάλιστα κατήγγειλε τη στάση της. "Είναι τραγικό η ΕΛ.ΑΣ να φορά τη φόρμα για να μην πω τη ρόμπα της Ολυμπίας Οδού", δήλωσε, υποστηρίζοντας ότι η ΕΛ.ΑΣ μετατράπηκε σε εισπράκτορα.

Διευκρίνισε επίσης ότι το ζήτημα της μη καταβολής των διοδίων δεν εστιάζεται στο ποσό, αλλά στο γεγονός ότι ο δρόμος είναι επικίνδυνος.



The Best και the insider

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.