Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Μήνυμα Αναγνώστη: H Επίσημη ιστοσελίδα Δήμου Τριφυλίας

Σε πρόσφατη αναζήτηση μου για κάποια θέματα τοπικού ενδιαφέροντος με έκπληξη διαπίστωσα πως η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου είναι το www.kyparissia.gr και όχι το www.trifylia.gr όπως πιθανόν θα ήταν πιο σωστό.

Δέχομαι ότι για τεχνικούς, οικονομικούς αλλά και πρακτικούς λόγους να μην είναι εφικτή στην παρούσα φάση η μετάβαση στην ανωτέρω προτεινόμενη διεύθυνση, ωστόσο θα μπορούσε να γίνει κάτι πιο απλό και πρακτικό: κάποιος χρήστης πληκτρολογώντας www.kyparissia.gr, www.filiatra.gr, www.gargalianoi.gr να μεταφέρονταν αυτομάτως στη σελίδα του Δήμου Τριφυλίας.

Θα ήθελα εδώ να επισημάνω ότι δεν .......

διακατέχομαι από τοπικιστικά αισθήματα, όπως θα μπορούσε να με κατηγορήσει κάποιος Κυπαρίσσιος, καθώς δεν είμαι Φιλιατρινός, ούτε καν Μεσσήνιος, απλά έκανα μία διαπίστωση και θέλησα να σας την κοινοποιήσω.

Η Κυπαρισσία είναι Τριφυλία, η Κυπαρισσία δεν είναι Η Τριφυλία, η Τριφυλία ΔΕΝ είναι η Κυπαρισσία.

Σας ευχαριστώ

ΣΧΟΛΙΟ
Εχει δεσμευτεί και το domain trifylia με μια μικρή διαφορά. Είναι trifylias.gr Με "S" στο τελος.
Όσο για το Filiatra.gr ... ας το αφήσουμε όπως είναι. Έχει πολύ ωραίες εικόνες μέσα, και κείμενα για να κάνει απλά Redirect στο Trifylias.gr
Και εν πάση περιπτώσει, ας κρατηθεί ένα Backup ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑΣ ώστε αν γίνει κάποια αλλαγή στην διοικητική δομή του Δήμου, τότε να μπορεί να επανέλθει.
Και μόνο οι αεροφωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί απο Φιλιατρινό που πετάει με "παραπέντε" και τις είχε παραχωρήσει ΔΩΡΕΑΝ στον Δήμο Φιλιατρών αξίζουν πάρα πολλά χρήματα.
Ο Συμπολίτης μας δεν ζήτησε ούτε ένα λεπτό του ευρώ για πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών. Και είναι προς τιμήν του αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.