Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Φθάνει πια – Αρχίζει το καλοκαίρι με νέο εμπρησμό στην Μεταμόρφωση

Ανικανότητα ή αδιαφορία αυτό είναι το ερώτημα των κατοίκων της Μεταμόρφωσης προς τις αρμόδιες κρατικές αρχές μετά και τον χθεσινοβραδινό εμπρησμό σε αγροτική τοποθεσία της Μεταμόρφωσης . Η φωτιά εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα μέσα σε ελαιώνα αλλά έγινε άμεσα αντιληπτή από διερχόμενο κάτοικο που κατόρθωσε να την αντιμετωπίσει στα πρώτα στάδια πριν αυτή πάρει διαστάσεις και με την επέμβαση Πυροσβεστικού οχήματος τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.

Τα τελευταία 10 χρόνια οι κάτοικοι της ...........

Μεταμόρφωσης ζουν έναν εφιάλτη με την άφιξη του καλοκαιριού. Δεν υπάρχει καλοκαίρι που να μην εκδηλώθηκαν εμπρησμοί. Η ανικανότητα των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών να εντοπίσουν τον ή τους δράστες είναι εμφανής. Οι έρευνες πρέπει να στραφούν σε ψυχοπαθή άτομα που για λόγους εκδίκησης λόγω προσωπικών διαφορών, ηδονίζονται να καταστρέφουν περιουσίες ή εκτός αν οι δράστες είναι υπεράνω υποψίας και η κρατική μηχανή δεν διανοείται να στρέψει τις έρευνες σε μονοπάτια εκτός από τα περπατημένα της τελευταίας Δεκαετίας.
Ότι από τα δύο και εάν συμβαίνει το γεγονός παραμένει ένα η Μεταμόρφωση είναι τα τελευταία 10 χρόνια απροστάτευτη και έρμαιο στα... χέρια των εμπρηστών.

Πηγή: Μεταμόρφωση Μεσσηνίας

2 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΥΡΚΑΪΕΣ ΑΠΟ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ,
    ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ!
    ...Αναπόφευκτοι είναι οι συνειρμοί με τις δύο μεγάλες υποθέσεις αποσταθεροποίησης της Χώρας, όπου πρωτοστάτησαν αλλοδαποί:
    Τον Αύγουστο του 2007, εν μέσω των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν τη Πελοπόννησο με αποτέλεσμα των θάνατο δεκάδων πολιτών, εντοπίστηκε και τέθηκε υπό παρακολούθηση στην περιοχή της Ηλείας κορυφαίος Κοσοβάρος πρώην οπλαρχηγός του UCK και μέλος της αλβανικής μαφίας, ο οποίος κατάφερε ωστόσο να διαφύγει αφού ήρθε σε επαφή με "αναρχικούς" και υπόπτους για υποθέσεις τρομοκρατίας.
    Το Δεκέμβριο του 2008, ομάδα Κοσοβάρων που ήλθε μέσω Βιέννης στην Αθήνα πρωτοστάτησε στις καταστροφές και στις συμπλοκές με τις δυνάμεις ασφαλείας. Τη νύχτα των επεισοδίων, οι αρχές ασφαλείας θορυβήθηκαν από τη ταυτόχρονη ενεργοποίηση 100 καρτοκινητών τηλεφώνων στο νόμό Ιωαννίνων που ανήκαν σε Αλβανούς. Σε κεντρικά σημεία της Αθήνας εμφανίστηκαν φειγ-βολάν στην αλβανική γλώσσα ("POLICA DERRA VRASES" και από την άλλη "HAKMARJE PER DREJTESI"), σε μια προσπάθεια όξυνσης των επεισοδίων με τη μεγαλύτερη συμμετοχή των μεταναστών.
    Τα παραπάνω ανατρέπουν τη μέχρι σήμερα διαπίστωση ότι οι αλλοδαποί αποτελούν απλώς πηγή στρατολόγησης και προμήθειας οπλισμού για τον "αναρχικό χώρο" (και κατ΄επέκταση των διαφόρων τρομοκρατικών οργανώσεων) και επιβεβαιώνουν την υπόθεση εργασίας που θέλουν τα συγκεκριμένα άτομα να έχουν καταστεί υποχείρια συγκεκριμένων κέντρων που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της Χώρας.
    BLOG STRATEGY 9-5-2010
    TASOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...
    ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ
    …Ως γνωστόν η συγκεκριμένη οργάνωση διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες -στην ουσία είναι συγκοινωνούντα δοχεία- και έχει στο ενεργητικό της πλούσια ανθελληνική δράση (συμπεριλαμβανομένων των καταστροφικών πυρκαγιών του 1994 στην Ρόδο). Μετά από την εδραίωση της παρουσίας της στην Θράκη φαίνεται πώς προωθείται η εξάπλωση και σε άλλες περιοχές της χώρας με έντονη παρουσία μουσουλμανικού στοιχείου, όπως η ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή της Αθήνας……
    BLOG STRATEGY 9-5-2010
    TASOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.