Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Αναφορά Κουσελά για τις συνθήκες διαβίωσης των λαθρομεταναστών στα Φιλιατρά.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς, κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή, προς τους Υπουργούς Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης και Προστασίας του Πολίτη, ζητώντας να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα συνθηκών διαβίωσης και υγιεινής που αντιμετωπίζουν οι λαθρομετανάστες που παραμένουν στην περιοχή του Δήμου Φιλιατρών.

Το πλήρες κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής: ..........

«Σας διαβιβάζω αντίγραφο επιστολής του Δημάρχου Φιλιατρών με την οποία ζητείται να υπάρξει άμεση μέριμνα για την υποδοχή, τη φιλοξενία και την ανθρώπινη διαβίωση των λαθρομεταναστών που παραμένουν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φιλιατρών, διότι έχουν καταγραφεί σοβαρά προβλήματα τόσο από την Νομαρχία, όσο και από τους ελεγκτές της Διεύθυνσης Υγειονομικού για τις συνθήκες διαβίωσής τους.

Επειδή το θέμα άπτεται θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αποτελεί δε μείζον αίτημα των τοπικών αρχών και των πολιτών του Δήμου Φιλιατρών, παρακαλώ να δείτε τα εκτιθέμενα στο συνημμένο με την ευαισθησία και την προσοχή που τους αρμόζει, ώστε να δοθούν το ταχύτερο κατάλληλες λύσεις. »

2 σχόλια:

  1. Απαντώντας σε παρόμοια ανάρτηση, στην Κα Ξιαννακοπούλου Νάντια, βουλευτή του Νομού μας, το είχα θέσει διακριτικά και με αρκετό τακτ!
    Θα είμαι πιό ευθύς τώρα.
    Κε. Κουσελά, καθ' ην στιγμή το Κόμμα με το οποίο εκλεχθήκατε βουλευτής αδυνατεί να επαναπροωθήσει τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στον τόπο καταγωγής των και αντιθέτως κάνει τα αδύνατα δυνατά να τους αποδώσει την ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, να τους πάρετε στα σπίτια σας και να τους φιλοξενήσετε εκεί εσαεί!
    Γιαυτό και άλλα πολλά εκλεχθήκατε. Αν αδυνατείτε υπάρχει και ο έντιμος δρόμος της παραίτησης!
    Μην φορτώνετε εσείς οι βουλευτές την ανικανότητα της (εκάστοτε) Κυβέρνησης στις πλάτες μας!
    Μαζί με την ψήφο μας πήρατε και τις ευθύνες σας!
    Αλήθεια είχατε βγει ποτέ στα ίσια στους ψηφοφόρους σας να τους πείτε ότι σκοπεύατε να κάνετε τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ιθαγενείς ΕΛΛΗΝΕΣ και συμπατριώτες?

    Τάκης Περρέας
    Ηλεκτρολόγος Ε.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.