Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019

Χαϊδω Παναγιωτοπούλου: Ζητώ ισχυρη εντολή για να γινουν ολα αλλιώς

Με τον αέρα του φρέσκου, του νέου, του άφθαρτου και με παρουσία αρκετού κόσμου έκανε την προεκλογική της ομιλία στα Φιλιατρά η Υποψήφια Δήμαρχος Τριφυλίας Χάΐδω Παναγιωτοπούλου η οποία έκανε δυναμική έναρξη μακρυά από τα ......

πολιτικα τετριμμένα των πολιτικάντηδων αναφέροντας επι λεξη:
"Η αρχική μου δήλωση προς εσάς είναι ότι σας έχω αγαπήσει και θέλω να σας φροντίσω. Έχω αγαπήσει τα Φιλιατρά και θέλω να τα φροντίσω."

Πριν προχωρήσει στην ομιλία της, κάλεσε στην εξέδρα τους υποψηφίους Συμβούλους της από τη Δημ. Ενότητα Φιλιατρών για να πλαισιώσουν την ομιλία της

Παρουσίασε ένα αρκετά πλούσιο πρόγραμμα που έχει καταρτίσει οι συνδυασμός της για την ΔΕ Φιλιατρών ενω όπως τόνισε θελει νη Τριφυλία να έχει τρείς πρωτεύουσες.
ασκησε κριτική στον απερχόμενο δήμαρχο και εκ νέου Υποψήφιο για την αδράνεια του στην συντήρηση του κτηρίου του παλιού Λυκείου, για την μη ολοκλήρωση των συνδέσεων στο νέο δίκτυο και άλλες προεκλογικές υποσχέσεις που ποτε δεν υλοποιήθηκαν.

Θα μπορούσαν να γραφτούν αρκετές γραμμές σε αυτήν τη δημοσίευση σχετικά με το τι είπε η υποψήφια δήμαρχος, αλλά καλύτερα να ακούσετε τον λόγο τηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.