Κυριακή, 7 Απριλίου 2019

Ομάδα εφηβικής επιχειρηματικότητας από Φιλιατρά και Γαργαλιάνους κέρδισε το 2ο βραβείο

ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ,ΜΙΑ ΙΔΕΑ,ΛΙΓΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ…ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!!!

“Οι πρώτοι έφηβοι startupers από την Μεσσηνία πάνε Ολλανδία” και συγκεκριμένα από τα Φιλιατρά μας και από τους Γαργαλιανους!

Η Ομάδα εφηβικής .....

επιχειρηματικότητας με την start up Hermes από την Τριφυλία με την καθοδήγηση και υποστήριξη της Χριστίνας Στριμπάκου κέρδισε το 2ο βραβείο για την επιχειρηματική τους ιδέα στον πρώτο διαγωνισμό Orange Squeezy της Ολλανδικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Με κριτές τον Αμερικανό πρέσβη Geoffrey Pyatt -που τους απένειμε και το βραβείο (ένα ταξίδι στο Άμστερνταμ με μαθήματα στο Global School of Entrepreneurship)-, τον Ολλανδό Πρέσβη Caspar Veldkamp, την πρέσβειρα του Ισραήλ Irit Ben-Abba, την Δ/ντρια HR της Interamerican Δροσιά Καρδάση και τον ιδρυτή του Square Athens Γιάννη Κεχαγιά.

Η ομάδα αποτελείται από τους Ήλεκτρα Γιαννίκου, Γιάννη Γαλανόπουλο, Δήμο Κ. Στασινόπουλο, Γιάννη Βλαχαδάμη και Δήμο Δ. Στασινόπουλο.
Συγχαρητήρια στα παιδιά που δημιούργησαν, έβαλαν τις ιδέες τους σε μια όμορφη εργασία, συνεργάστηκαν, έδειξαν ομαδικότητα και υπομονή, κάποιοι αφιέρωσαν και από τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που είχαν καθώς έχουν τις πανελλήνιες μπροστά τους για να σκεφτούν λίγο….out of the box! Ήθελε απλά λίγη καλή θέληση από όλους και ιδού το αποτέλεσμα!

Οι γονείς των μαθητών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ευχαριστούμε θερμά την Χριστίνα Στριμπάκου που πρότεινε το πρόγραμμα και οργάνωσε την ομάδα και καθοδήγησε τα παιδιά στην υλοποίηση μιας επιχειρηματικής ιδέας! Αφιέρωσε από τον χρόνο της, έδωσε την αγάπη της και τα «φώτα» της σε αυτό το πρόγραμμα με τα παιδιά μας. Ευχαριστούμε γιατί τα παιδιά μας κέρδισαν πάνω από όλα εμπειρίες ζωής κάνοντας την γνώση …. πράξη!

Ελπίζουμε στο μέλλον να υπάρξουν και άλλα τέτοια και σε άλλους τομείς εκπαιδευτικά προγράμματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.