Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Φιλιατρά: Απρόσεκτος οδηγός προξένησε υλικές ζημιές στο Κρεοπωλείο Παναγιωτόπουλου [ Φωτογραφίες ]

Υλικές -ευτυχώς- ζημιές προκάλεσε σήμερα το μεσημέρι ένας απρόσεκτος οδηγός με το αυτοκίνητο στον πεζόδρομο και συγκεκριμένα στο κρεοπωλείο του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Συμφωνά με πληροφορίες το αυτοκίνητο για άγνωστο λόγο έπεσε στην .....

τετράγωνη γλάστρα που είναι έξω από το κρεοπωλείο έσπασε τα μάρμαρα που είχε ως επένδυση γύρω της και παρέσυρε και το ένα από τα δυο καρεκλάκια που υπάρχουν έξω από το μαγαζί.
Είναι δε ευτύχημα πως δεν έσπασε και η τζαμαρία του καταστήματος.

Το αυτοκίνητο εισήλθε από την αρχή του πεζόδρομου (από την πλευρά της πλατείας) και για άγνωστο λόγο έπεσε στην γλάστρα.

Απο γείτονες ενημερώθηκε ο κ Παναγιωτόπουλος ο οποίος βρέθηκε στο κατάστημα του όπου όταν ξεπέρασε το αρχικό του σοκ, κάλεσε την αστυνομία για το συμβάν το οποίο έχει καταγράψει η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος.

Ειναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι το έργο αυτό του πεζόδρομου ήταν έργο που ΔΕΝ λειτούργησε ΠΟΤΕ ευεργετικά για την πόλη αλλά αποτέλεσε πλήρη αποτυχία αφοί έκοψε την πόλη στα δυο.
Και σε όλο αυτό προσθέστε ότι αντί για πεζόδρομος έχει γίνει πάρκινγκ αυτοκινήτων και διελεύσεων για αυτοκίνητα και μηχανάκια.

Πλέον αυτό το ανούσιο έργο του πεζόδρομου θα πρέπει κάποια στιγμή στο άμεσα μέλλον να λάβει ένα οριστικό τέλος.
Ηδη το θέα έχει έρθει σε συζήτηση στο Τοπικό Συμβούλιο Φιλιατρών από τον τοπικό Σύμβουλο Γιώργο Κωτσάκη και αναβλήθηκε προκειμένου να κληθεί και ο Εμπορικός Σύλλογος για να ληφθεί απόφαση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.