Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018

Aristoil: Εκπαιδευτικές εσπερίδες στη Μεσσηνία

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στα πλαίσια των δράσεων του Μεσογειακού Προγράμματος Aristoil καλεί τους ελαιοπαραγωγούς της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα να παρακολουθήσουν την εκπαιδευτική εσπερίδα της περιοχής τους σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

•Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018 ώρα 17.30 μ.μ. Αμφ. Κουμουνδούρου, κτίριο Διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας, Καλαμάτα

•Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 ώρα 17.30 μ.μ. Αιθ. Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεσσήνης, Μεσσήνη

•Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 ώρα 17.30 μ.μ. Αιθ. Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατρών, Φιλιατρά

•Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 ώρα 17.30 μ.μ. Αιθ. Κλάπα στην Κορώνη

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η πορεία του έργου, τα αποτελέσματα των μετρήσεων της πρώτης περιόδου από τις πέντε χώρες συμμετοχής (Ελλάδα, Κύπρος, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία) καθώς και καλές πρακτικές για την παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου με υψηλό φαινολικό περιεχόμενο που μπορεί να φέρει ισχυρισμό υγείας.

Ως ομιλητές στην εσπερίδα θα συμμετέχουν: ο αναπληρωτής καθηγητής του Τομέα Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων της Φαρμακευτικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Προκόπης Μαγιάτης, η καθηγήτρια εργαστηρίου του Τομέα Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων της Φαρμακευτικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κα. Ελένη Μέλλιου, ο διευθυντής ΔΑΟΚ Τριφυλίας κ. Αντώνης Παρασκευόπουλος, οι γεωπόνοι της ΔΑΟΚ Μεσσηνίας κος Αριστείδης Παπανικολάου και κα. Κυριακή Αρχοντάκη, καθώς και αντιπρόσωπος από το Σχολείο Ελιάς και Ελαιολάδου Καλαμάτας.

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.