Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

Μπούζα για Αλειφέρη: “Την αφήνω στην κρίση των πολιτών”

Την πρώτη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Αντωνία Μπούζα, στο γραφείο που φιλοξενείται, στον 4ο όροφο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, λίγες μέρες μετά την επίσημη .....

ανάληψη των καθηκόντων της.

Η πρώτη επαφή της κ. Μπούζα με τους δημοσιογράφους αφιερώθηκε εξ’ολοκλήρου στην προβληματική συνύπαρξη και συγκατοίκησή της με την Αντιπεριφερειάρχη Ελένη Αλειφέρη και τα προβλήματα που δημιουργούνται κατά την εκτέλεση των καθηκόντων της.

Για άλλη μία φορά κάλεσε δημόσια την κ.Αλειφέρη να παραδώσει τα κλειδιά του γραφείου στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και “να διευκολύνει με τη στάση της την ομαλή λειτουργία της περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας”, ενώ καυτηρίασε την αδράνεια που έχει δείξει η κ. Αλειφέρη σε σημαντικά ζητήματα, όσο διάστημα εκτελούσε τα καθήκοντά της Αντιπεριφερειάρχη.

Επίσης τόνισε ότι η κ. Αλειφέρη παραμένει στην καρέκλα χωρίς να έχει ουσιαστικό αντικείμενο, αφού της έχουν αφαιρεθεί όλες οι αρμοδιότητες κι αποτελεί “ξένο σώμα” στην παράταξη του Πέτρου Τατούλη.

Μετά τη σημερινή δημόσια αντιπαράθεσή τους και την βέβαια αντίδραση της κ.Αλειφέρη, είναι βέβαιο ότι ο 4ος όροφος της ΠΕ Μεσσηνίας “δεν τις χωράει και τις δύο” και πρέπει να βρεθεί μια λύση, για την εύρυθμη λειτουργία της ΠΕ.

Messinia Live

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.