Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Βόμβα Δ.Καμμένου: Μας είπαν να δώσουμε το όνομα για το χρέος

Νέες βόμβες και αποκαλύψεις έκανε ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος σχετικά με το παρασκήνιο της συμφωνίας για το Σκοπιανό. Ο Δημήτρης Καμμένος αποκάλυψε ότι πείστηκαν οι συνάδελφοί τους να μην ψηφίσουν την ......

πρόταση μομφής καθώς μπήκε στη ζυγαριά το θέμα του χρέους, των συντάξεων και τον ΕΝΦΙΑ. «Δώσαμε το όνομα γιατί υπήρχαν ανταλλάγματα στα θέματα της οικονομίας».

Συγκεκριμένα, ανέφερε μιλώντας στο ΣΚΑΙ, «Υπήρξαν διαφωνίες στους ΑΝΕΛ, αλλά μεταπείστηκαν. Ο κ. Παπαχριστόπουλος και μια ακόμη βουλευτίνα μας είπαν ότι είναι μια πολύ καλή συμφωνία. Είχανε και επιχειρήματα σε σχέση με την οικονομία. Η απόφαση της Μακεδονίας, συνδυάστηκε με το χρέος, σύμφωνα με τον κ. Παπαχριστόπουλο, και ειπώθηκε ότι δεν θα μειωθούν και οι συντάξεις, αλλά και ο ΕΝΦΙΑ. Δηλαδή η συμφωνία με το Σκοπιανό μπήκε στη ζυγαριά με την οικονομία». Το σημαντικό είναι ότι την εισήγηση αυτή σύμφωνα με τον Δημήτρη Καμμένο «την υποστήριξε και ο ίδιος ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος».  

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος αποκάλυψε ότι είχε ζητηθεί στην ΚΟ των ΑΝΕΛ να γίνει πρόταση μομφής κατά του κ. Κοτζιά: «Είχαμε συζητήσει να κάνουμε πρόταση μομφής στον κ. Κοτζιά, προς το θεσμό που εξουσιοδοτείται για να πάει να υπογράψει. Ήταν ο μόνος τρόπος για να αποτρέψουμε την παράδοση της Μακεδονίας. Ήταν παρόντες όλοι οι Βουλευτές και αποφασίστηκε ομόφωνα. Δεν προχώρησε η απόφαση αυτή διότι έπρεπε να μαζέψουμε 50 υπογραφές και δεν είχαμε τον χρόνο. Αν γίνονταν αυτό θα έπρεπε να πάει να υπογράψει μόνο ο κ. Τσίπρας».  

Ο Δημήτρης Καμμένος προειδοποίησε επίσης ότι «Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου. Θα έχουμε απαιτήσεις και στην Θράκη. Θα δείτε σε λίγο τι θα γίνει και εκεί. Η υπογραφή αυτή ανοίγει θέμα αλλαγής συνόρων. Εκτιμώ ότι δεν κατανοήσαμε τη βαρύτητα του θέματος και την υπογραφή που έβαλε ο κ. Τσίπρας. Κανείς άλλος πρωθυπουργός δεν υπέγραψε. Μόνο ο Τσίπρας με την βοήθεια των ΑΝΕΛ».

Τέλος, σχετικά με τα σενάρια για τη μεταγραφή του στη ΝΔ, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι δεν έχει συζητήσει τίποτα και κανέναν, ωστόσο δήλωσε ανοιχτός σε προτάσεις.

«Η προπαγάνδα του Μαξίμου όλο αυτό το χρονικό διάστημα είναι ότι εγώ θέλω να πάω στη Νέα Δημοκρατία. Τι σχέση έχει αυτό, εάν εγώ απλά δεν θέλω να πετάνε οι Συριζαίοι την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια. Αν έχει αποδείξεις ο κ. Καμμένος για εμένα να τις φέρει. Στον Ολυμπιακό μπορεί να πάω, ή στο Σκάι να σας κάνω σχόλια ή και στο Ράδιο Αρβύλα. Δεν ξέρω αν μέχρι τις εκλογές θα μείνω ανεξάρτητος. Ακόμη δεν έχω καμία πρόταση. Αν θέλω να ασχοληθώ με την πολιτική πρέπει να είμαι ανοιχτός στις προτάσεις. Ο φυσικός πολιτικός μου χώρος είναι η δεξιά».  

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Καμμένου προκάλεσαν αντιδράσεις στους ΑΝΕΛ. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος τόνισε: «Ποτέ δεν ειπώθηκε στην ΚΟ ότι θα δώσουμε το όνομα Μακεδονία και θα έχουμε ανταλλάγματα σε επίπεδο οικονομίας» ανέφερε ο κ. Τοσουνίδης, επιχειρώντας να διαψεύσει τον Δημήτρη Καμμένο.

Parapolitika.Gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.