Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Όλα ανοιχτά για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League!

Ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα στο μέτωπο της διεκδίκησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League, από την ερχόμενη σεζόν. Σε αντίθεση με όσα γράφονται σε διάφορα αθλητικά κυρίως sites, πως δηλαδή υπάρχουν ομάδες (μεγάλες ή μικρές) που έχουν ήδη προχωρήσει σε κάποιου είδους συμφωνία με τη συνδρομητική πλατφόρμα της Nova, αυτό .....

φαίνεται ακόμη τουλάχιστον να μην επαληθεύεται.(*)

Πληροφορίες του digitaltvinfo.gr από την ποδοσφαιρική πιάτσα λένε πως δεν υπάρχει ακόμη καμία τελειωμένη συμφωνία και ότι γενικά «όλοι μιλάνε με όλους» προκειμένου να εξετασθούν και να εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες, για την πιο επωφελή για τις ομάδες συμφωνία. Εκπρόσωποι ομάδων, καναλιών και συνδρομητικών παρόχων, είτε αυτόνομα, είτε πιο οργανωμένα, συνομιλούν μεταξύ τους, για να εκτιμήσουν την κατάσταση, τα οικονομικά στοιχεία που διαμορφώνονται, ώστε να δουν προς τα πού θα γείρει η ζυγαριά.

Είναι γνωστό φυσικά το ενδιαφέρον της Νova για τις μεταδόσεις της Super League, όμως και η COSMOTE TV δε φαίνεται να είναι αδιάφορη.

Δεν είναι πολύς καιρός που και ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ κ. Μ. Τσαμάζ σε συνέντευξη του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η Cosmote να κινηθεί και προς αυτή την κατεύθυνση καθώς, όπως υπογράμμισε, ο ΟΤΕ θα δει το πώς διαμορφώνεται στο εξής το… παιχνίδι και θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις. Όπως είχε πει χαρακτηριστικά «Υπό προϋποθέσεις και συνθήκες την Cosmote TV ενδιαφέρουν όλα τα αθλητικά γεγονότα, όπως το Κύπελλο το οποίο και μεταδίδει. Όλα αυτά είναι όμως πρόωρα, καθώς θα πρέπει να δούμε πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να αποφασίσουμε για το πως θα κινηθούμε».

Το βέβαιο είναι πως αυτή την περίοδο γίνονται παρασκηνιακές κινήσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αρκετά σύντομα θα μάθουμε.

(*) Μόνο ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνία με τη Nova για την ποδοσφαιρική σεζόν 2018-2019, αφού ο "Δικέφαλος του Βορρά" ήταν εκτός κεντρικής διαχείρισης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.