Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Το ψήφισμα του Δήμου Τριφυλίας για την υποβάθμιση του ΔΕΔΔΗΕ Φιλιατρών

Η αποκάλυψη του Φιλιατρά News στις 23 Φεβρουαρίου για την κατάργηση και της απογευματινής βάρδιας στον ΔΕΔΔΗΕ Φιλιατρών συζητήθηκε στο Τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας το οποίο εξέδωσε ψήφισμα ζητώντας την αναβάθμιση των υπηρεσιών, και το σταμάτημα της συνεχούς υποβάθμισης του πρακτορείου Φιλιατρών.

Το Ψήφισμα αναφέρει:

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει παρατηρηθεί ελλιπής δραστηριότητα της ΔΕΗ στον ευρύτερο Δήμο Τριφυλίας (επί μακρόν χρονικό διάστημα ο Δημοτικός Φωτισμός σημαντικών Πόλεων του Δήμου μας παραμένει εκτός λειτουργίας με υπαιτιότητα της ΔΕΗ) και μάλιστα την καλοκαιρινή περίοδο ανατρέποντας την καλή εικόνα που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε για τον Δήμο μας και την ανάπτυξή του.

Ιδιαιτέρως οι παρατεταμένες διακοπές ρεύματος έχουν μεγάλες συνέπειες στην λειτουργία των αντλιοστασίων του Δήμου με αποτέλεσμα να επιτείνεται το πρόβλημα λειψυδρίας που ούτως ή άλλως υπάρχει. Βλάβες πρόσφατες στο δίκτυο της ΔΕΗ που έχουν σαν συνέπεια την όχι καλή λειτουργία του Δημοτικού Φωτισμού δεν διορθώνονται λόγω ελλείψεως ανταλλακτικών.

Επιπροσθέτως η έλλειψη προσωπικού οδηγεί σε υποβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών της ΔΕΗ τόσο στον Δήμο που είναι ο μεγαλύτερος πελάτης της, όσο και στους πολίτες που η ΔΕΗ οφείλει να παρέχει συμβατικές υπηρεσίες.

Οι ελλείψεις του προσωπικού περιορίζουν τις δυνατότητες του καταστήματος της ΔΕΗ Φιλιατρών στην υποστήριξη του δικτύου.

Ζητάμε:

-Η ΔΕΗ να λάβει τις ανάλογες Αποφάσεις και να προχωρήσει στην αναβάθμιση του δικτύου της στην περιοχή της Τριφυλίας.

-Να σταματήσει η υποβάθμιση του Καταστήματος Φιλιατρών ώστε να μπορεί να παρέχει υπηρεσίες στην κοινωνία και στους Πολίτες.

-Η ΔΕΗ έχει υποχρεώσεις προς τους καταναλωτές τις οποίες οφείλει να υπηρετεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.