Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άμεσα επαναλειτουργούν τα Πρατήρια Γεωργικών Φαρμάκων σε Φιλιατρά και Κυπαρισσία

ΜΟΝΟ ΣΤΟ
ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Στην επαναλειτουργία των πρατηρίων Γεωργικών Φαρμάκων σε Φιλιατρά και Κυπαρισσία προχωρά ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΕΝΩΣΗ Μεσσηνίας.
Προς τον σκοπό αυτό έχει ήδη εκδοθεί σχετική ανακοίνωση της Ενωσης Μεσσηνίας με την οποία προκηρύσσει την .....

πλήρωση τριών (3) θέσεων Γεωπόνων (ΠΕ/ΤΕ) στην Ένωση Μεσσηνίας οι οποίοι θα τοποθετηθούν στα πρατήρια των Φιλιατρών και της Κυπαρισσίας τα οποία θα επαναλειτουργήσουν άμεσα το επόμενο διάστημα.
Δείτε την σχετική ανακοίνωση εδώ
Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις Γεωπόνοι θα τοποθετηθούν στα πρατήρια Φιλιατρών, Κυπαρισσίας και Πύλου.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της Ένωση Μεσσηνίας κ. Γιάννη Πάζιο μας τόνισε ότι, στόχος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ενωση Μεσσηνίας είναι η εξυπηρέτηση των παραγωγών που μετά το κλείσιμο των παραπάνω καταστημάτων εξυπηρετούνταν από τα Πρατήρια Κοπανακίου και Γαργαλιάνων.

"Σταθερή προτεραιότητα της Ένωσης Μεσσηνίας είναι η εξυπηρετήση των παραγωγών ωστόσο οφείλαμε να σταθμίσουμε ότι τα εν λόγω πρατήρια επί σειρά ετών ήταν ζημιογόνα εξ΄ου και ελήφθη η απόφαση με βαριά καρδιά να οδηγηθούν στην αναστολή λειτουργίας τους. Βασικός σκοπός και πρόθεση είναι να επαναλειτουργήσουν άμεσα αλλά συντεταγμένα και στοχευμένα για να εξυπηρετούνται οι παραγωγοί Φιλιατρών και Κυπαρισσίας."

Φήμες περί υπολειτουργίας του πρατηρίου της Ένωσης στους Γαργαλιάνους ο κ. Πάζιος τις διέψευσε κατηγορηματικά, αναφέροντας ότι είναι μακράν το πιο πετυχημένο Πρατήριο μας σε όλο τον Νομό. Ενδεικτικό των υπηρεσιών που παρέχει το εκεί προσωπικό της Ένωσης και ευχαρίστησε τους παραγωγούς για την εμπιστοσύνη τους.
''Στο επόμενο διάστημα θα ενημερώσουμε τους παραγωγούς για την επαναλειτουργία των πρατηρίων μας και είναι στο χέρι όλων να τα στηρίξουν αν θέλουν και αντιλαμβάνονται τον ρόλο της ύπαρξης ενός συνεταιρισμού στην αγορά, που λειτουργεί σαν αντίβαρο στο αλόγιστο κέρδος που κυνηγάει ο κάθε ιδιώτης''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.