Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Δημ. Κουκούτσης: Ο δήμαρχος Τριφυλίας αγνόησε επιδεικτικά το Κοινοβούλιο

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θεώρησα καθήκον μου να επισκεφτώ την πόλη των Γαργαλιάνων για να συμμετάσχω στις εκδηλώσεις προς τιμήν του ήρωα Μακεδονομάχου Τέλλου Αγρα.

Στην συγκεκριμένη όμορφη εκδήλωση της 10 Ιουλίου από τους βουλευτές Μεσσηνίας παρευρέθηκα μόνο εγώ.
Όταν λοιπόν .....

άρχισε η κατάθεση στεφάνων κλήθηκαν να καταθέσουν οι τοπικές αρχές, οι στρατιωτικές αρχές, οι οικογένειες των ηρώων, οι πάρεδροι, οι πρόεδροι και πάμε λέγοντας.

Ο μόνος θεσμός που δεν κλήθηκε να καταθέσει ήταν το Ελληνικό Κοινοβούλιο δια του μοναδικού αντιπροσώπου του.
Η δικαιολογία που πιθανότατα να προταχθεί είναι ότι δεν υπήρχε έγκριση του γραφείου πρωτοκόλλου της Βουλής.

Τέτοια όμως έγκριση απαιτείται όταν ο αρμόδιος Δήμος έχει στείλει επίσημη πρόσκληση στο κοινοβούλιο, πράγμα που δεν είχε πράξει ο Δήμος Τριφυλίας, γεγονός που γνώριζα κατόπιν επικοινωνίας μου με την αρμόδια υπηρεσία από τις 6-07-2017.

Ο δήμαρχος δεν ενήργησε ως αιρετός άρχοντας όλων των δημοτών του αλλά ως πειθήνιο όργανο του εξ΄ αγχιστείας εξαδέλφου του πρώην πρωθυπουργού.Η προσβολή δεν ήταν προσωπική αλλά απέναντι στον θεσμό του Κοινοβουλίου και κυρίως απέναντι σε αυτούς τους συνδημότες του που με τίμησαν με την ψήφο τους εμένα και το κόμμα που με στήριζε(και δόξα τον θεό ήταν πολλοί!)

Ο μικρόψυχος κ. Κατσίβελας πρέπει να αντιληφθεί ότι ο δήμος δεν είναι βιλαέτι του,ούτε πολιτικό γραφείο του κ. Σαμαρά.

Μπορεί να κατάλαβε οτι δεν θα ξανακάτσει στην καρέκλα του Δημάρχου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να διαχειρίζεται τον θώκο του με εμπάθεια και έλλειψη της στοιχειώδους ευπρέπειας.
Το δυστύχημα είναι ότι το πολιτικό του ανάστημα μικραίνει ακόμα πιο πολύ συγκρίνοντας την συμπεριφορά του με αυτήν της πλειοψηφίας των υπολοίπων συναδέλφων του στον νομό που τους διακρίνει η ευγένεια κι όχι η …Ευγενία.

Εξάδελφε του, αγαπητέ Τάκη μάθε λοιπόν ότι μπορεί να μην είμαι σε κομματικό σχηματισμό αλλά δεν απεμπόλησα τις ιδέες και την πίστη μου συνεχίζοντας να μάχομαι απέναντι σε αυτό που πρεσβεύεις εσύ και και κάποιοι άλλοι ..στο παλιό,το μίζερο, το μικρόψυχο!

Εγώ δεν υπήρξα ποτέ μικροπρεπής και το διαπίστωσες στην βουλή στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων όταν κλήθηκα να κρίνω την τοποθέτησή σου στην ΔΥΠΕ…..
Εξάδελφε, σε αφήνω στην κρίση του κόσμου….

ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.