Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Κλείνουν τα όποια χειρουργεία της Κυπαρισσίας με απόφαση Πολακη. Αντίδραση της ΠΟΕΔΗΝ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ!!

Όπως καταγγέλλουν από την ΠΟΕΔΗΝ, οι χειρουργοί στο Νοσοκομείο Ζακύνθου αρνούνται να πραγματοποιήσουν χειρουργεία επειδή υποπτεύονται ότι υπάρχει πρόβλημα ότι τα αέρια της κεντρικής παροχής είναι τοξικά! Αλλά ο .....

αναπληρωτής υπουργός Υγείας που εξήγγειλε άνοιγμα των χειρουργείων, τους πιέζει να ξεκινήσουν.
Ταυτόχρονα, τεράστια προβλήματα υποστελέχωσης αντιμετωπίζει το Γ.Ν. Κυπαρισσίας.

Διαβάστε παρακάτω την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ:

Ο κος Πολάκης αποφάσισε να ανοίξουν τα χειρουργεία του Γ.Ν. Ζακύνθου χρησιμοποιώντας την κεντρική παροχή αερίων. Οι ιατροί αρνούνται να χειρουργήσουν επειδή θεωρούν ότι για τις μετεγχειρητικές επιπλοκές ευθύνεται η τοξικότητα των αερίων της κεντρικής παροχής.
Συγκαλύπτουν τα αίτια του θανάτου της γυναίκας. Ο κος Πολάκης εκβιάζει τους γιατρούς της Ζακύνθου μετακινώντας στο Γ.Ν. Ζακύνθου τους 2 μοναδικούς χειρουργούς ιατρούς του Γ.Ν. Κυπαρισσίας. Κλείνει ο χειρουργικός τομέας του Γ.Ν. Κυπαρισσίας

Λίστες χειρουργείων

Επικοινωνιακή φούσκα της κυβέρνησης

Έχουν ξεφύγει πια.

Αν. Υπουργός Υγείας, Διοικητής 6ης ΥΠΕ και Διοικήτρια του Γ.Ν. Ζακύνθου.

Παίζουν στα ζάρια τη ζωή Ασθενών. Πάνω από την υγεία τους βάζουν το πολιτικό κόστος.

Λειτουργούν με όρους πολιτικής αλητείας. Επί τρεις μήνες «παίζουν τον παπά». Πέθανε μια γυναίκα, κινδύνεψαν σοβαρά άλλοι τέσσερις ασθενείς, μετά από χειρουργεία ρουτίνας και αποδεικνύεται ότι δεν θέλουν να ερευνηθούν τα αίτια που προκάλεσαν τις μετεγχειρητικές επιπλοκές. Και βέβαια αφού δεν εντοπίζονται τα αίτια η επικινδυνότητα συνεχίζει να υφίσταται στα χειρουργεία. Τι κάνουν οι αθεόφοβοι!!! Ανοίγουν τα χειρουργεία μετά από ρητή εντολή του κου Πολάκη, όπως αναφέρεται στις αποφάσεις του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ και της Διοικήτριας του Γ.Ν. Ζακύνθου. Εντέλλουν τους γιατρούς να ανοίξουν τα χειρουργεία χωρίς να υπολογίζουν τις ζωές των Ασθενών, λες και οι χειρουργοί του Νοσοκομείου επιθυμούν να παραμένουν κλειστά τα χειρουργεία. Ποιος χειρουργός ιατρός θα επιθυμούσε κάτι τέτοιο;

Οι υποψίες για τον θάνατο της τραγικής γυναίκας και τις μετεγχειρητικές επιπλοκές στρέφονται προς δύο κατευθύνσεις.

Πρώτη πιθανή αιτία είναι η διαρροή τοξικών αερίων από την κεντρική παροχή ιατρικών αερίων του χειρουργείου και η δεύτερη πιθανή αιτία είναι η Νοσοκομειακή λοίμωξη.

Η αίθουσα Μαίευσης συνεχίζει να είναι γεμάτη Νοσοκομειακά μικρόβια όπως βεβαιώνει το πόρισμα των ιατρών του ΚΕΕΛΠΝΟ που πραγματοποίησαν δειγματοληψίες τις οποίες απέκρυψε το σύστημα Πολάκη. Δεν έγινε καμία ενέργεια έως σήμερα να επισκευασθεί και να πιστοποιηθεί η ασφάλεια της κεντρικής παροχής ροής ιατρικών αερίων στο χειρουργείο.

Η κωλυσιεργία έχει σχέση με την συγκάλυψη των τραγικών συμβάντων.

Στη σύσκεψη που έγινε κατά την επίσκεψη του κου Πολάκη στο Γ.Ν. Ζακύνθου παρουσία του Επιστημονικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε η επαναλειτουργία των χειρουργείων με φορητές μπουκάλες αερίων. Ο κος Πολάκης δεν το άντεξε. Από φιέστα που έστηναν στη Ζάκυνθο τους βγήκε φιάσκο. Το Επιστημονικό Συμβούλιο επέμενε στην σύσκεψη και τελικά πέρασε η άποψη του για παροχή ιατρικών αερίων στο χειρουργείο με φορητές μπουκάλες, έως την ολοκλήρωση των ερευνών για τις μετεγχειρητικές επιπλοκές και την αποκατάσταση των βλαβών της κεντρικής παροχής. Ο κος Πολάκης πήρε την κατάσταση στα χέρια του. «Γαία πυρί μειχθήτω».

Έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια το Επιστημονικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, την Επιτροπή που ο ίδιος διόρισε, η οποία υποτίθεται ερευνάει τα αίτια που προκάλεσαν τις μετεγχειρητικές επιπλοκές και έδωσε ρητή εντολή επαναλειτουργίας των χειρουργείων. Στην κατάσταση που βρίσκονται. Ρητές εντολές που αποτυπώνονται στα έγγραφα και τις αποφάσεις του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ και της Διοικήτριας του Γ.Ν. Ζακύνθου.

Σαν να μην συνέβη τίποτα!!!

Με απόφαση 27/3/2017 της Διοικήτριας του Γ.Ν. Ζακύνθου εντέλλονται οι Διευθυντές του Χειρουργικού τομέα και του Αναισθησιολογικού, καθώς επίσης οι Ιατροί και Νοσηλευτές να προβούν στην επανέναρξη των χειρουργείων. Μάλιστα όπως αναφέρει η απόφαση της Διοικήτριας, ο κος Πολάκη αποφάσισε τον τρόπο που θα γίνεται η παροχή αερίων στα χειρουργεία. Εκτός από Υπουργός του κου Τσίπρα είναι και Μηχανικός, Λοιμωξιολόγος, Χημικός.

Ο κος Πολάκης ως παντογνώστης όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!!!

Για την παροχή ιατρικών αερίων στην αίθουσα Μαίευσης αποφάσισε να χρησιμοποιείται η κεντρική παροχή σε όλο το μήκος της.

Για την παροχή ιατρικών αερίων στις αίθουσες των Γενικών Χειρουργείων και το Ορθοπεδικό ο κος Πολάκης αποφάσισε οι φιάλες να εγκατασταθούν στον κεντρικό διάδρομο των χειρουργείων, όπου θα συνδεθούν στον πίνακα διανομής ιατρικών αερίων των αιθουσών. Για διάστημα ενός μηνός θα χορηγούν ιατρικά αέρια στο τμήμα του δικτύου από τον πίνακα διανομής έως τις λήψεις των κεντρικών στηλών παροχής ιατρικών αερίων της κάθε αίθουσας, όπου και θα συνδεθούν τα αναισθησιολογικά μηχανήματα.

Δηλαδή από τον πίνακα διανομής ιατρικών αερίων έως τις αίθουσες των χειρουργείων που είναι 60 μέτρα θα χρησιμοποιείται η κεντρική παροχή.

Ποια; Η κεντρική παροχή που εκεί εντοπίζεται η πιθανή αιτία του θανάτου της γυναίκας και των άλλων τεσσάρων μετεγχειρητικών επιπλοκών (διαρροή τοξικών αερίων).

Από την πρώτη στιγμή των τραγικών συμβάντων επισήμαναν στη Διοίκηση ότι πρέπει να γίνουν μετρήσεις των ιατρικών αερίων που ήταν εγκλωβισμένα στην κεντρική παροχή, την ώρα που συνέβησαν οι μετεγχειρητικές επιπλοκές. Η Διοίκηση για την συγκάλυψη των αιτιών θανάτου της γυναίκας έπραξε ακριβώς το αντίθετο. Έπαιζαν κρυφτούλι για να μην αποκαλυφθεί η ευθύνη του Νοσοκομείου για το θάνατο της γυναίκας. Απομάκρυναν την φιάλη ιατρικών αερίων που ήταν συνδεδεμένη στη κεντρική παροχή των ώρα που συνέβησαν οι μετεγχειρητικές επιπλοκές, παρ’ ότι φώναζε το Επιστημονικό Συμβούλιο. Τελικά η εν λόγω φιάλη ελέχθη στον Ασπρόπυργο. Ποιος ξέρει εάν ελέχθη η ίδια ή άλλη; Συνέχισαν τα εγκλήματα. Έφεραν Τεχνική Εταιρεία η οποία άνοιξε την κεντρική παροχή και έφυγαν τα ιατρικά αέρια που ήταν εγκλωβισμένα από την ώρα των τραγικών συμβάντων. Συνέδεσαν καινούργια φιάλη ιατρικών αερίων και μετά έκαναν μετρήσεις. Φυσικά μη αξιόπιστες!!!

Δώρον άδωρον.

Εγκλήματα!!!

Ποτέ δεν πρόκειται να μάθουμε από τι πέθανε η γυναίκα. Η απόλυτη συγκάλυψη. Ακόμη και σήμερα με εντολή Πολάκη θέλουν να χρησιμοποιήσουν την κεντρική παροχή αερίων σε όλο το μήκος για την αίθουσα Μαίευσης και για 60 μέτρα για τις χειρουργικές αίθουσες, πράγμα πολύ επικίνδυνο για τους Ασθενείς. Οι πιθανότητες για νέα διαρροή τοξικών αερίων είναι πολλές. Αλλά ποιος νοιάζεται.

Η Επιτροπή που ορίστηκε από το Υπουργείο Υγείας για την διενέργεια ελέγχων διατυπώνει σοβαρές παρατηρήσεις στους ελέγχους που αφορούν στα δίκτυα παροχής ιατρικών αεριών και διαπιστώνει εκκρεμότητες στους ελέγχους (προσομοίωση αναισθησιολογικών μηχανημάτων, έλεγχος τοξικότητας ιατρικών αερίων, αποκατάσταση προβλημάτων στον κλιματισμό κ.α..

Για τον κο Πολάκη όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Αποφασίζουμε και διατάσσουμε. Τι σημασία έχουν οι ζωές των Ασθενών που πρόκειται να χειρουργηθούν.

Αυτά είναι πράγματα ανήκουστα!!!

Ο θεός και ο Πολάκης!!!

Έχουν συνέχεια όμως οι επικίνδυνες μεθοδεύσεις Πολάκη.

Για να εκβιάσουν το Επιστημονικό Συμβούλιο, τους χειρουργούς και τους αναισθησιολόγους του Γ.Ν. Ζακύνθου που αρνούνται να βάλουν το «κεφάλι τους στο ντορβά» και να θέσουν σε κίνδυνο νέες ζωές Ασθενών, μετακινούν στο Γ.Ν. Ζακύνθου, δύο χειρουργούς ιατρούς από το Γ.Ν. Κυπαρισσίας και έναν Αναισθησιολόγο από το Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» Ιωαννίνων.

Η απόφαση μετακίνησης του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ είναι απειλητική προς τους ιατρούς του Γ.Ν. Ζακύνθου, γραμμένη σε διδακτορικό ύφος.

Με την απόφαση μετακίνησης των δύο χειρουργών ιατρών του ΓΝ. Κυπαρισσίας, κλείνει ο χειρουργικός τομέας και τα χειρουργεία του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας. Δύο ιατρούς χειρουργούς, είχε όλο και όλο και μετακινούνται.

Μάλιστα μετακινείται και ο Συντονιστής Διευθυντής Χειρουργικής του Γ.Ν. Κυπαρισσίας.

Η μετακίνηση γίνεται φυσικά χωρίς αίτημα του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Ζακύνθου. Και πώς να υπάρχει αίτημα αφού διαθέτουν επαρκή αριθμό χειρουργών ιατρών.

Με τις μετακινήσεις των εν λόγω δύο χειρουργών και του αναισθησιολόγου, θέλουν να εκβιάσουν τους χειρουργούς του Γ.Ν. Ζακύνθου να μπουν στα χειρουργεία.

Αλήθεια οι τρείς μετακινημένοι ιατροί πως θα μπουν στα χειρουργεία την ώρα που οι συνάδελφοί τους ιατροί του Γ.Ν. Ζακύνθου αρνούνται να χειρουργήσουν για λόγους ασφαλείας; Εάν συμβεί τραγικό συμβάν; Δεν θα τους ξεπλύνει ούτε ο Άραχθος!!! Φυσικά ο Πολάκης θα βγάλει την ουρά του απ’ έξω.

Τι ντροπή!!!

Δεν το χωράει νους του ανθρώπου. Συμβαίνουν πράγματα και θαύματα!!! Τέτοιες μεθοδεύσεις δεν ματά είδαμε. Τέτοιος κατήφορος!!!

Για την κατάχρηση εξουσίας από Υπουργό για την έκθεση σε κίνδυνο κατ’ εξακολούθηση και με δόλο των Ασθενών, δεν θα υπάρξει τιμωρία!!!

Ο Πρωθυπουργός πόσο θα στηρίζει αυτόν τον επικίνδυνο Υπουργό;

Η μόνη μας ελπίδα να ξεσκεπαστούν είναι η δικαιοσύνη!!!

Άμεσα πρέπει να παρέμβει η Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος. Κινδυνεύουν ζωές και τσαλακώνονται επαγγελματίες χειρουργοί ιατροί με τα παιχνίδια θανάτου του κου Πολάκη!!!



ΛΙΣΤΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

Ανακοινώνουν λίστες χειρουργείων. Την ώρα που Νοσοκομεία σταμάτησαν να κάνουν χειρουργεία λόγω έλλειψης χειρουργών ιατρών, αναισθησιολόγων και βλαβών των μηχανημάτων.

ΓΝ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ, Γ.Ν. ΛΑΜΙΑΣ (κατά καιρούς), Γ.Ν. ΑΜΦΙΣΣΑΣ, Γ.Ν. ΛΗΜΝΟΥ, Γ.Ν. ΑΙΓΙΟΥ, Γ.Ν. ΝΑΟΥΣΑΣ, τώρα Γ.Ν. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ κ.α. Σε μεγάλα Νοσοκομεία του κέντρου και της περιφέρειας αναβάλλονται χειρουργεία λόγω έλλειψης χειρουργών ιατρών, αναισθησιολόγων, χειρουργικών υλικών και βλαβών των χειρουργικών και αναισθησιολογικών μηχανημάτων.

Δεν γίνονται σοβαρά χειρουργεία λόγω έλλειψης κλινών ΜΕΘ.

Τα δημόσια Νοσοκομεία έχουν κλειστά 30% των χειρουργικών τραπεζιών εξαιτίας των ελλείψεων προσωπικού και υλικών.

Ένα έτος είναι η λίστα αναμονής των Ασθενών για να χειρουργηθούν.

Τι να πει κανείς!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                     ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.