Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Ίσες αποστάσεις απο ΝΔ - Τατούλη ο Κατσίβελας.

Να δούμε το πρόβλημα με τα σκουπίδια ζήτησε ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας απατώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την κόντρα που έχει υπάρξει τις τελευταίες ημέρες με την ερώτηση που .....

κατέθεσαν βουλευτές της ΝΔ (ανάμεσα τους και ο Αντώνης Σαμαράς) εναντίον του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη για το θέμα του ΣΔΙΤ στην διαχείριση σκουπιδιών.

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας, σε δήλωση του επεσήμανε ότι τον τελευταίο καιρό αρχίζουν και γίνονται εμπλοκές που αφορούν την διαχείριση των απορριμάτων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Νομίζω ότι από μόνο του είναι ένα θέμα πολύ επιβαρυμένο αφού επί δυο χρόνια προσπαθούμε να βρούμε μια τελική λύση για την διαχείριση των απορριμάτων που είναι το μεγάλο ζητούμενο της κοινωνίας και των θεσμών.
Το να επιφορτίσουμε το θέμα με επιπλέον στοιχεία και επιπλέον αντιπαλότητες μάλλον παρεκτρεπόμαστε του βασικού σκοπού που ουσιαστικά πρέπει όλοι να κοιτάμε να είναι η επίλυση των προβλημάτων.


Γι αυτό θα παρακαλέσω όλους πάρα πολύ να δούμε το θέμα από την μεριά της λύσης και να μην το επιφορτίσοπυμε με άλλες αντιπαλότητες με άλλες αντιλήψεις με άλλες απόψεις που ουσδιαστικά δεν ειναι πολύ αναγκαίο

Το κοινοβούλιο κάνει την δουλειά του, η Περιφέρεια κάνει την δουλειά της οι Δήμοι κάνουν την δουλειά τους Νομίζω πρέπει να βρεθεί ένας κοινός τόπος να συνεννοούμαστε όλοι.

Η Τελική λύση ουσιαστικά θα έρθει από την Κυβέρνηση και είναι αμαρτία από το θεό να μην κοιτάμε ποιος έχει την τελική ευθύνη για την διαχείριση των απορριμάτων.

Αυτή η κυβέρνηση καθυστερεί και οφείλει να πάρει το μερτικό των αποφάσεων της. Αυτό είναι το ζητούμενο και σε αυτή την βάση πρέπει να κουβεντιάζουμε.

ΣΧΟΛΙΟ
Η πλευρά της κοινωνίας απαιτεί λύσεις και όχι μαλλιοτραβήγματα και τρικλοποδιές από την οποιαδήποτε πλευρά.
ΟΛΟΙ ΣΑΣ (Βουλκευτές, Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι, είστε επιφορτισμένοι νμα δίνετε λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας.
Ενα τόσο σοβαρό θέμα με την διαχείριση των σκουπιδιών δεν χρειάζεται τρρικλοποδιές από κανέναν. Χρειάζεται ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσετε λύση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.