Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Κινέζικο τηλεοπτικό συνεργείο έκανε γυρίσματα στην Τριφυλία για την Τουριστική εκπομπή «Travel with the CEO»

Στην Costa Navarino βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες κινέζικο τηλεοπτικό συνεργείο που κάνει γυρίσματα με θέμα τον τουρισμό στην περιοχή μας.

Σήμερα σειρά είχε και η Τριφυλία καθώς το τηλεοπτικό συνεργείο βρέθηκε στην περιοχή της Κυπαρισσίας και συγκεκριμένα στην άνω πόλη όπου έτυχαν......

φιλοξενίας από τον Δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα Αντιδημάρχων και του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης, ενώ αργότερα έκαναν γυρίσματα στο Κάστρο των Γιγάντων την πλατεία της Κυπαρισσίας και άλλα μέρη ενω γυρίσματα έκανα και σε άλλες περιοχές του Δήμου Τριφυλίας με κατάληξη την Μαραθούπολη.

Η παραγωγή αυτή θα μεταδοθεί από την Κινέζικη Τηλεόραση σε ένα κοινό πολλών εκατομμυρίων κάνοντας γνωστή την περιοχή μας στην χώρα της Ασίας.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, είπε ότι, «ο δήμος Τριφυλίας κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια εξωστρέφειας και προβολής του δήμου, των επιχειρήσεων, των δραστηριοτήτων, της ζωής που υπάρχει στην Τριφυλίας να μεταδοθεί και να μεταφερθεί σ’ όλα τα πλάτη του κόσμου».









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.