Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Ο Μπάμπης Γριβοκωστόπουλος (Φιλιατρά) και ο Νίκος Τσαγκάρης (Γαργαλιάνους) δίπλα στον executive chef Γίωργο Στυλιανουδάκη

Δύο νέα παιδιά από την Τριφυλία ο Μπάμπης Γριβοκωστόπουλος (Φιλιατρά) και ο Νίκος Τσαγκάρης (Γαργαλιάνους) δίπλα στον executive chef Γίωργο Στυλιανουδάκη στο σεμινάριο υψηλής γαστρονομίας που πραγματοποιείτε Ιδιωτικό ΙΕΚ της Αθήνας.

Οι δύο τεχνικοί .....

μαγειρικής τέχνης (chef) αποτελούν ομάδα του Γίωργου Στυλιανουδάκη με σκοπό τη σύνθεση και παρασκευή συγκεκριμένου μενού.

Είναι για εμάς τιμή που βρισκόμαστε δίπλα στον executive chef κ.Γίωργο Στυλιανουδάκη.
Η προσφορά του στην Υψηλή Γαστρονομία είναι τεράστια. Παντρέυει την Κρητική παραδοσιακή κουζίνα με σύγχρονες τεχνικές.

Είναι σεφ με μακρά και πλούσια εμπειρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Εχει δουλέψει πάνω από 22 χρόνια σε resorts και εστιατόρια, βελτιώνοντας την τέχνη της μαγειρικής, αναπτύσσοντας εντυπωσιακά μενού και προετοιμάζοντας πιάτα επηρεασμένα από πολιτισμικά διαφορετικές περιοχές σε όλο τον κόσμο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαϊάμι, σπούδασε μαγειρική στις ΗΠΑ και στη συνέχεια δούλεψε δίπλα στο φημισμένο Γάλλο Σεφ Alain Ducasse πάνω στην μεσογειακή κουζίνα.

Χαρακτηριστικό στοιχείο της μαγειρικής του Γιώργου Στυλιανουδάκη είναι η ανάδειξη των τοπικών και εποχικών προϊόντων με διεθνείς μαγειρικές επιρροές και ελεύθερη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.