Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Survivor. Τι γίνεται μετά το τροχαίο?? Πως συνεχίζει? [ Video ]

Παίκτες των «Διασήμων» μετακινούνται στους «Μαχητές»!

Survivor: Σημαντικές απαντήσεις για την εξέλιξη του Survivor, μετά το τροχαίο της ομάδας των .....

«Μαχητών», έδωσε η Διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη.
Οι εξελίξεις στο reality επιβίωσης είναι ραγδαίες: Η Ειρήνη Κολιδά έχει ήδη αποχωρήσει, ενώ ο Μάριος Ιωαννίδης δήλωσε πως θέλει να παραμείνει, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές πώς θα γίνει αυτό, δεδομένου ότι έχει υποστεί κάταγμα στη δεξιά κλείδα.

Η κ. Μαραγκουδάκη αποκάλυψε ότι η Ειρήνη ζήτησε από μόνη της να αποχωρήσει από το παιχνίδι και πως βασικό μέλημα της παραγωγής είναι να είναι καλά όλα τα παιδιά.
«Μπορεί να σας φάνηκε στο επεισόδιο πιο τραυματισμένος ο Μάριος, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Η Ειρήνη είναι πιο σοβαρά», ανέφερε.
Όπως αποκάλυψε η κ. Μαραγκουδάκη όλα θα συνεχιστούν κανονικά και μάλιστα το πρώτο αγώνισμα μετά το τροχαίο έχει ήδη γυριστεί και θα προβληθεί στο επεισόδιο της Κυριακής.

«Το βασικό μέλημα της παραγωγής είναι τα παιδιά να είναι καλά. Τα παιδιά μίλησαν με τους συγγενείς τους. Είναι επιλογή της Ειρήνης να αφήσει το παιχνίδι γιατί εμείς τους αφήσαμε στη δική τους επιλογή ό,τι θέλουν να κάνουν. Ο Μάριος θα μείνει. Παρ’ ότι τον είδατε να είναι πιο βαριά, τελικά είναι πιο βαριά η Ειρήνη, με τα πλευρά. Θέλει περισσότερο χρόνο αποθεραπείας.

Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι η παραγωγή φέρθηκε άψογα στα παιδιά και αμέσως ήταν κοντά τους και τους παρείχαν ό,τι ακριβώς ήθελαν. Είναι σημαντικό ότι είχαν και εμάς στην Ελλάδα ενημερωμένους. Εμένα με πήραν αμέσως μόλις έγινε το συμβάν και πριν ακόμα καταλάβουμε ότι είναι καλά τα παιδιά», τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Πάμε, όμως, στην επόμενη μέρα. Ήδη έχει αρχίσει το πρώτο αγώνισμα επάθλου. Πιο ήπιο βέβαια. Θα το δούμε την Κυριακή. Δεν θα μπουν καινούριοι παίκτες μέσα. Λογικό είναι ότι ίσως να γίνει μια ανακατανομή των ομάδων. Είναι σημαντική αλλαγή, αλλά δεν γίνεται να έχουν καινούριους παίκτες μέσα. Πρώτον γιατί οι καινούριοι θα είναι ξεκούραστοι και φαγωμένοι και δεύτερον γιατί θα τους πουν όλο το feedback από την Ελλάδα.

Το παιχνίδι έχει μπει στην κανονικότητα του και προχωράμε κανονικά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.