Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Παράταση μέχρι 29 Μαρτίου για την υπογραφή συμβάσεων μεταξύ Κέντρων Υποβολής Δηλώσεων και Gaia Επιχειρείν

Ανακοινώθηκε και επισήμως, η μέρα λήξης της αρχικής προθεσμάις, η παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υπογραφής των συμβάσεων μεταξύ ΟΠΕΚΕΠΕ και ΚΥΔ (Κέντρα Υποβολής Δηλώσεων) και μεταξύ ΚΥΔ και Φορέα Συντονισμού .....

(Gaia Επιχειρείν), μέχρι τις 29 Μαρτίου 2017.

Η παράταση δόθηκε μετά από το κύμα των αντιδράσεων και των καταγγελιών που σωρηδόν φτάνουν στο υπουργείο και στον ΟΠΕΚΕΠΕ, για το περιεχόμενο της σύμβασης που έστειλε στα ΚΥΔ η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ με περιθώριο να υπογράψουν μόλις τριών ημερών.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η εταιρεία «σχεδίασε τις συμβάσεις χωρίς διαβούλευση και με μοναδική στόχευση την κατάργηση της αυτοτέλειας των ΚΥΔ και τη μετατροπή τους σε εισπρακτικούς της μηχανισμούς», ενώ ταυτόχρονα «ανταγωνίζεται ευθέως και υπονομεύει τα ΚΥΔ».

Στόχος των ΚΥΔ, τόσο όσων ανήκουν στην ομάδα της νέας ΠΑΣΕΓΕΣ, όσο και των ιδιωτών, που είναι μέλη της ΠΕΦΑ, είναι να προτείνουν ένα άλλο σχέδιο σύμβασης με την Gaia Επιχειρείν, το οποίο θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί σε πανελλαδική συγκέντρωση την Τρίτη 28/03/2017 στις 11:30 στο αθηναϊκό ξενοδοχείο WYNDHAM, στην πλατεία Καραϊσκάκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.