Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Άρχισε η προετοιμασία για το ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και το Τοπικό Συμβούλιο Φιλιατρών συναντήθηκαν με τους τοπικούς συλλόγους για την προετοιμασία και το συντονισμό του φετινού καρναβαλιού. Η μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών θα γίνει την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στις ........
,
26 Φεβρουαρίου 2017 στην Κεντρική Πλατεία των Φιλιατρών, με καρναβαλιστές από τα Φιλιατρά και τις γειτονικές πόλεις.

Οι οργανωτές απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους Τριφύλιους, όχι μόνο να παρακολουθήσουν την καρναβαλική παρέλαση, αλλά να μεταμφιεστούν και να συμμετέχουν σ` αυτήν. Εκτός από τα βραβεία για τις τρεις καλύτερες συμμετοχές, όλα τα γκρουπ των καρναβαλιστών που θα συμμετέχουν θα λάβουν 100,00 € για τη συμμετοχή τους.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο Δημοτικό Κατάστημα Φιλιατρών στην κ. Βίκυ Αλεξανδροπούλου στο τηλέφωνο 2761360023 και στην κ. Παντελάκη Βιβή στο τηλέφωνο 6972297936.

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στα Φιλιατρά θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, με την αναβίωση του εθίμου της «ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΑΣ» από τον Όμιλο Δράσεων και Πολιτισμού.
Οι φίλοι μας μπορούν να μαθαίνουν τα νέα του ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ από τη σελίδα μας στο facebook στη διεύθυνση https://www.facebook.com/profile.php?id=100011435706656. Στη σελίδα, εκτός από τα νέα υπάρχουν φωτογραφίες και video από τις παλιές καρναβαλικές εκδηλώσεις του Καρναβαλιού των Φούληδων.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής
Παντελάκη Βιβή
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.