Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Εράνη Φιλιατρών: Γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος [ Φωτογραφίες + Video ]

Μια δύσκολη και σκληρή αγωνιστική χρονιά τελείωσε και ένα πρωτάθλημα απέμεινε να ανταμείψει την επιτυχία και τον κόπο των ποδοσφαιριστών της Εράνης για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 Τοπική κατηγορία της Μεσσηνίας και κατ’ επέκτασιν την .....

επάνοδο της στην Α’ Τοπική κατηγορία.

Και αυτό έγινε χθες το απόγευμα στο παλιό γήπεδο της Εράνης όπου διεξήχθη ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στην πρωταθλήτρια της Α1 Εράνης και της Ιστορικής ομάδας του Παναρκαδικού.

Το σκορ έληξε 0-3 με όλα τα γκολ να έχουν σημειωθεί στα Α’ ημίχρονο, ενώ στο Β’ ο Αντώνης Καλογερόπουλος έχασε την ευκαιρία να μειώσει σε 1-3 αφου αστόχησε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε.

Η Εράνη έκατσε στον θρόνο της πρωταθλήτριας και οι διοικούντες του Συλλόγου ετοίμασαν μια .όμορφη γιορτινή φιέστα όπου το χάρηκαν τόσο ο κόσμος που παρευρέθηκε στο γήπεδο όσο και οι 23 παίκτες της ομάδας με τον προπονητή Δημήτρη Λίτσα.

Η όλη εκδήλωση ξεκίνησε με τιμητική βράβευση του ποδοσφαιριστή του Παναρκαδικού Δημοσθένη Δήμου που έχει αγωνιστεί δύο σαιζόν με την Εράνη όταν αγωνιζόταν στην τότε Δ’ Εθνική.

Την αναμνηστική πλακέτα έδωσαν ο τερματοφύλακας Βασίλης Αθανασόπουλος και ο γενικός αρχηγός Μπάμπης Μητρόπουλος.

Ακολούθησε το πρώτο ημίχρονο του φιλικού αγώνα και στο ημίχρονο τιμήθηκε από τον Αντιπρόεδρο της Διοίκηση Γιάννη Γριβοκωσόπουλο για την προσφορά του στο ποδόσφαιρό ο παλαίμαχος πια Νίκος Φρούσος που αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του Συλλόγου.

Ο δεύτερος τιμώμενος ήταν ο Παναγιώτης Λυμπερόπουλος που προσφάτως έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο . Οι διοικούντες της Εράνης έδωσαν στους οικείους του μια φανέλα της Εράνης με το όνομα Μάνθος όπως ήταν γνωστός.

Στο τέλος του αγώνα έγινε η απονομή του Κυπέλλου στην ομάδα από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λεωνίδα Οικονομίδη καθώς και αναμνηστικών μεταλλείων στους παίκτες της Εράνης από παράγοντες της ΕΠΣ και Τοπικούς παράγοντες.

Δείτε πολύ πλούσιο φωτογραφικό υλικό σε slide show και Video από την αποπνομή

ΟΛΕΣ οι Φωτογραφίες χωρίς λογότυπο θα ανέβουν στην ομάδα ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ στο Facebook την Τετάρτη του Πάσχα 4 Μαϊου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.