Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Φιλιατρά: Αγοράστηκε το αμαξίδιο για τον συμπολίτη μας που το είχε αναγκη

Η κοινή προσπάθεια της Κοινωφελούς Επιχείρησης τους Δήμου Τριφυλίας, των Συλλόγων και των Σχολείων των Φιλιατρών αλλά και πολλών πολιτών για την αγορά ενός ηλεκτρικού αμαξιδίου για έναν συνδημότη μας ευοδώθηκε. Το αμαξίδιο έχει πλέον αγοραστεί και είναι στα χέρια μας έτοιμο να παραδοθεί.

Την ιδέα εμπνεύστηκαν .....

οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείο Φιλιατρών, που γνωρίζοντας αυτή την ανάγκη ευαισθητοποιήθηκε και ξεκίνησε να συγκεντρώνει καπάκια προτρέποντας και όλους εμάς. Συμμετέχοντας μικροί και μεγάλοι, φορείς, σύλλογοι, δημόσιες υπηρεσίες και σχολεία συγκεντρώθηκαν καπάκια από ολόκληρη τη Μεσσηνία.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση κινητοποίησε τους συλλόγους των Φιλιατρών, οι οποίοι πραγματοποίησαν μια εκδήλωση την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στην ταβέρνα του «Βαρελά» και κυκλοφόρησαν κουπόνια αξίας ενός ευρώ για το σκοπό αυτό. Ήταν ιδιαίτερα συγκινητική η συμμετοχή του κόσμου, που ανταποκρίθηκε με κάθε τρόπο. Όλα τα τρόφιμα της εκδήλωσης ήταν προσφορά χορηγών. Πολλοί που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν αγόρασαν κουπόνια. Το αμαξίδιο αγοράστηκε. Ένας συνδημότης μας θα έχει τη δυνατότητα να ζει, να κυκλοφορεί και να χαίρεται μικρές στιγμές της ζωής, όπως όλοι εμείς.

Στη διάθεση όλων των συμμετεχόντων στην προσπάθεια αυτή είναι όλα τα παραστατικά της εκδήλωσης και της προμήθειας.
Ευχαριστούμε θερμά ….. και συνεχίζουμε.

Όλοι μαζί θα πάρουμε ακουστικά βαρηκοΐας για να κάνουμε το πιο όμορφο δώρο σ ένα μικρό μας συμπολίτη.
Όσο υπάρχουν άνθρωποι… υπάρχει ελπίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.