Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

BASKET ΕΡΑΝΗΣ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Ωραίες στιγμές ζήσαμε μετά από χρόνια, όσοι παρευρέθηκαν ή πέρασαν το απόγευμα του Σαββάτου από το ανοικτό γήπεδο καλαθοσφαίρισης στο Γυμνάσιο Φιλιατρών.

Φέτος μετά από πολύ....

καιρό δημιουργήθηκε ξανά η ομάδα καλαθοσφαίρισης της Εράνης που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα ΜΙΝΙ Μεσσηνίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και αποτελείται από αγόρια και κορίτσια ηλικίας μέχρι 13 χρονών , έτσι στο στάδιο της προετοιμασίας χρειαζόταν και ένα φιλικό παιχνίδι όπως και έγινε με καλεσμένους την ομάδα ΜΙΝΙ του ΑΣ Τριφυλίας .

Η πόλη ξύπνησε λοιπόν από τις φωνές των παιδιών και των προπονητών θυμίζοντάς μας εποχές προτού οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές υποδουλώσουν τις ψυχές τους, όταν τα παιδιά ξεχύνονταν στα γήπεδα και στις αλάνες δημιουργώντας αληθινές αναμνήσεις.

Νικητές σε αυτές τις περιπτώσεις είναι όλα τα παιδιά, που αθλούνται, διαπαιδαγωγούνται και μαθαίνουν τη πειθαρχία, την υπομονή, να θέτουν στόχους και να τους πραγματοποιούν. Μελανό σημείο για άλλη μια φορά, οι αγωνιστικοί χώροι που διαθέτουμε στα Φιλιατρά.

Χωρίς πολλά λόγια ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, είναι ντροπή για μια πόλη σαν τα Φιλιατρά που «παράγει» αθλητές να μην έχει άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις, τα ψέματα και η κοροϊδία πρέπει να τελειώσουν γιατί και η υπομονή του κόσμου έχει τελειώσει , μας έχουν αφήσει 20 χρόνια πίσω από τις διπλανές πόλεις, πιστεύουμε ότι φτάνει πια.

Εμείς ευχόμαστε στα παιδιά μια καλή αγωνιστική περίοδο χωρίς τραυματισμούς και κάποτε κάποιοι να τα σεβαστούνε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.