Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Δήμος Τριφυλίας: Αδιάφορη η αντιπολίιτευση για την συζήτηση του προϋπολογισμού.

Η μεγαλύτερη και η σημαντικότερη συνεδρίαση, που υπάρχει στο θεσμό της Δημοκρατίας μας είναι της συζήτησης του προϋπολογισμού, τόσο του κράτους όσο και του Δήμου.
Προς τούτο ο .....

νομοθέτης έχει προνοήσει η συζήτηση του προϋπολογισμού να είναι μόνο και αποκλειστικό θέμα, που εισάγεται στην ημερήσια διάταξη σε ειδική και ξεχωριστή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Από αυτή τη μεγάλη στιγμή του Δήμου μας, των πολιτών, της Δημοκρατίας και του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σύσσωμη η αντιπολίτευση του Δήμου Τριφυλίας αποφάσισε αδικαιολόγητα και αναίτια να απουσιάζει. Μήπως ήταν η αδιαφορία, μήπως η ανικανότητα ή η μικρότητα, μήπως ήταν η ιδιοτέλεια, μήπως ήταν η επιδιωκόμενη εκτροπή, μήπως ήταν η μικρόνοια ο λόγος;

Σύσσωμη η αντιπολίτευση αδιαφόρησε για το αν θα μπορέσει να λειτουργήσει ο Δήμος, για το αν θα μπορέσουν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του Δήμου μας. Αδιαφόρησε αν θα μπορέσουν να πληρωθούν όσοι παρέχουν υπηρεσίες στο Δήμο μας για το αν θα μπορέσουν να ολοκληρωθούν και να πληρωθούν έργα που εξυπηρετούν τις ανάγκες των πολιτών. Αδιαφόρησε για τα έργα που πρέπει να γίνουν και αποτελούν την αναγκαιότητα των πολιτών μας .

Προφανώς δεν είχαν το κουράγιο να περάσουν ένα πεζοδρόμιο και να είναι συνεπείς στην εντολή, που τους έδωσε ένα μέρος των πολιτών να τους εκπροσωπήσει.
Συμπολίτες μας , που είχαν μια διαφορετική άποψη από μας προδόθηκαν από ανίκανους ανεύθυνους, ιδιοτελείς και ασυνεπείς εκπροσώπους.
Η αντιπολίτευση αυτοκαταργήθηκε στο Δήμο Τριφυλίας .

Η δημοτική πλειοψηφία απέδειξε για άλλη μία φορά και με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο ότι παραμένει μόνη ειλικρινής και μοχθούσα πολιτική δύναμη του τόπου μας, συνεπής στην εντολή των πολιτών να υπηρετήσει το παρόν και το μέλλον του .

Καλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου μας, ανεξάρτητα από τις επιλογές τους, που παραμένουν σεβαστές, να αγκαλιάσουν την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να κάνουμε ένα άλμα μεγαλύτερο από τη φθορά μας, για να δημιουργήσουμε μια νέα προοπτική, μία νέα ελπίδα.

Η προσπάθεια μας συνεχίζεται .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.