Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες στον Σύλλογο Αυλωνιτών ΤριφυλίαςΠρόσκληση για Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες καλεί για την Κυριακή 23 Νοεμβρίου και ώρα 11 το πρώι τα μέλη του ο Σύλλογος Αυλωνιτών Τριφυλίας .

Στην πρόσκληση που υπογράφουν ο πρόεδρος Σπύρος Τρουπάκης και ....

ο Γραμματεας Χρήστος Παπαγεωργίου περιλαμβάνονται για συζήτηση και ενημέρωση τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ον Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Δ.Σ.
Θέμα 2ον Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.
Θέμα 3ον Έγκριση του τελικού κειμένου του άρθρου 5 του καταστατικού του Συλλόγου, ώστε να μπορούν όλοι οι Αυλωνίτες, που διαμένουν εντός Ελλάδος, να είναι τακτικά μέλη του Συλλόγου μας, όπως αποφάσισε η προηγούμενη τακτική Γενική Συνέλευση.
Θέμα 4ον Άλλες προτάσεις μελών – ανταλλαγή απόψεων.
Θέμα 5ον Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. – εξελεγκτικής επιτροπής και εκπροσώπων στην Ομοσπονδία Συλλόγων Τριφυλίας.

Δικαίωμα συμμετοχής και υποψηφιότητας έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα μπορούν να το δηλώσουν εγγράφως ή τηλεφωνικώς, σε οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. ή, με e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση avlonamess@gmail.com.
Μπορούν ακόμα να το δηλώσουν την ημέρα της Γ.Σ.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή, 30 Νοέμβρη, χωρίς άλλη πρόσκληση, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Πιστεύοντας πως, η προσεχής, θα είναι μια Γ.Σ. καθοριστική για το μέλλον του Συλλόγου μας, σας περιμένουμε για να χαράξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μια νέα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.

Με πολλούς, πατριωτικούς χαιρετισμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.