Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Γαργαλιάνοι: Γυναίκα πλαστογράφησε σφραγίδα για να πάρει επίδομα του ΟΓΑ

Μια γυναίκα, καταγόμενη από τη Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων, φέρεται να πλαστογράφησε σφραγίδα, επιχειρώντας να τύχει καταβολή επιδόματος του ΟΓΑ.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να πλαστογράφησε σφραγίδα με το ονοματεπώνυμο υπαλλήλου του Δήμου στο ΚΕΠ της Κυπαρισσίας, την οποία και έβαλε σε έγγραφο.

Ωστόσο, χθες, όταν πήγε στο ΚΕΠ της Κυπαρισσίας, για κάποια άλλα .....

απαραίτητα έγγραφα, η υπάλληλος είδε το έγγραφο της γυναίκας με τη σφραγίδα που έφερε το ονοματεπώνυμό της. Αμέσως διαπίστωσε ότι η σφραγίδα αυτή δεν ήταν η δική της, ούτε είχε σφραγίσει εκείνη το συγκεκριμένο έγγραφο. Χωρίς να καταλάβει τίποτα η γυναίκα που είχε κάνει την πλαστογραφία, ενημέρωσε τις υπηρεσίες του Δήμου.

Ακολούθως, η γυναίκα με τα έγγραφα στα χέρια, μεταξύ των οποίων και το έγγραφο με την πλαστογραφημένη σφραγίδα, ανέβηκε στο Δημοτικό Μέγαρο Κυπαρισσίας, για να καταθέσει τα δικαιολογητικά για το επίδομα, στον αρμόδιο υπάλληλο.

Στο μεταξύ, στις υπηρεσίες του Δήμου είχε σημάνει «συναγερμός» και για το θέμα της πλαστογραφίας είχε ενημερωθεί και ο ίδιος ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Από το Δήμο ενημερώθηκε η Αστυνομία για τα περαιτέρω, ενώ αναμενόταν να υποβληθεί και μήνυση σε βάρος της.

Οι Αστυνομικές Αρχές ερευνούν την υπόθεση και το εάν η φερόμενη ως πλαστογράφος έχει διαπράξει άλλες τέτοιες ενέργειες ή έκνομες πράξεις

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.