Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Φιλιατρά: Το χειμερινό ωράριο και οι Διανυκτερεύσεις στα πρατήρια Βενζίνης της πόλης μας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, καθορίστηκε το ωράριο λειτουργίας των πρατηρίων υγρών καυσίμων του Νομού Μεσσηνίας για το χρονικό διάστημα της χειμερινής περιόδου από 1-10-2014 έως 30-4-2015, ως κατωτέρω: .....

1. Η εκ περιτροπής διανυκτέρευση πρατηρίων υγρών καυσίμων κατά τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις Κυριακές και αργίες θα διαρκεί κατά τη χειμερινή περίοδο (1η Οκτωβρίου έως και 30 Απριλίου) από ώρα 9:00μ.μ. έως και 6:00π.μ.,της επομένης σύμφωνα με το άρθρο 37,παρ.2 εδάφιο ββ του Ν.4062/2012, και δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δύο (2) ωρών.

2. Τα ανωτέρω πρατήρια θα καλύπτουν ποσοστό 10% του συνόλου των πρατηρίων του Ν. Μεσσηνίας, λαμβάνοντας υπόψη την εξασφάλιση της πληθυσμιακής κάλυψης του συνόλου του Ν. Μεσσηνίας.

3. Η εκ περιτροπής ημερήσια λειτουργία πρατηρίων υγρών καυσίμων κατά τις Κυριακές και αργίες θα διαρκεί κατά τη χειμερινή περίοδο από ώρα 06:00 π.μ μέχρι 9:00 μ.μ.

4. Τα ανωτέρω πρατήρια θα καλύπτουν ποσοστό 25% του συνόλου των πρατηρίων του Ν. Μεσσηνίας, λαμβάνοντας υπόψη την εξασφάλιση της πληθυσμιακής κάλυψης του συνόλου του Ν. Μεσσηνίας

5. Στον αριθμό των εκ περιτροπής διανυκτερευόντων πρατηρίων πώλησης υγρών καυσίμων Ν. Μεσσηνίας για τις καθημερινές, Κυριακές και αργίες, καθώς και στον αριθμό των πρατηρίων που θα λειτουργούν ημερησίως εκ περιτροπής κατά τις Κυριακές και αργίες, περιλαμβάνονται υποχρεωτικά τα πρατήρια καυσίμων που έχουν εγκατεστημένους αυτόματους πωλητές ,όπως οι συνημμένες καταστάσεις, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσης

6. Οσα πρατήρια έχουν ορισθεί να διανυκτερεύουν κατά τις εργάσιμες ημέρες, Κυριακές και αργίες ή κατά το ωράριο ημερήσιας λειτουργίας τις Κυριακές και αργίες, τα οποία αναγράφονται στους συνημμένους πίνακες, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας, λειτουργούν υποχρεωτικά , αλλιώς τιμωρούνται ως παραβάτες και υπόκεινται στις κυρώσεις που προβλέπονται στην παρ 4. του άρθρου 37 του Ν. 4062/2012(ΦΕΚ 70, τεύχος Α΄)

7. Οι πρατηριούχοι υποχρεούνται να αναρτήσουν, με δική τους ευθύνη, τις καταστάσεις διανυκτερεύσεων και ημερήσιας λειτουργίας κατά τις Κυριακές και αργίες σε εμφανές σημείο των πρατηρίων τους.

Το ωράριο λειτουργίας όλων των πρατηρίων υγρών και αερίων καυσίμων, μικτών και αμιγών, συμπεριλαμβανομένων των αντλιών καυσίμων εντός των σταθμών αυτοκινήτων, είναι ελεύθερο.

Η ισχύς της παρούσας αρχίζει από την ημερομηνία έναρξης της χειμερινής περιόδου και μέχρι τη λήξη αυτής , ήτοι: από 01-10-2014 έως 30-04-2015.

Η παρούσα απόφαση αυτή να τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και να δημοσιευθεί στον ημερήσιο τοπικό τύπο.

Κατά της απόφασης αυτής επιτρέπεται η προσφυγή ενώπιον του Γενικού Γραμματέα της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, για παράβαση νόμου, μέσα σε 15 ημέρες από
την ημερομηνία δημοσιοποίησής της , σύμφωνα με το άρθρο 227 του Ν.3852/10 (ΦΕΚ 87/Α/7-6-10) από οποιονδήποτε έχει έννομο συμφέρον και με την αριθ.15/2011 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Πέτρος Τατούλης

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΟΠΟΙΟΣ πρατηριούχος επιθυμεί μπορεί να μας αποστείλει ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail FiliatraNews@gmail.com προκειμένου να τους αποστείλουμε ολόκληρη την απόφαση του περιφερειάρχη.

Για την πόλη μας τα Φιλιατρά, τα εφημερεύοντα Βενζινάδικα θα είναι:
Κλίκ στην εικόνα


ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
Ανοικτά θα είναι από 06:00 έως 21:00

Κλίκ στην εικόνα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.