Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Φιλιατρά: Μετά από μερικά χρόνια, ξανατοποθετήθηκε ο στύλος φωτισμού στην πλατεία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ.

Πριν λίγα χρόνια ο Δήμος είχε αφαιρέσει ένα στύλο φωτισμού που υπήρχε στο σημείο ανάμεσα στις τρεις καφετέριες της πλατείας "Γαλαξίας", "Αρχαίον" και "Capriccio" γιατί είχε πάρει λίγη κλίση και ήταν επίφοβος να πέσει και να χτυπήσει κάποιον άνθρωπο που θα καθόταν αμέριμνος σε κάποια από τις δυο καφετέριες.
Από εκείνη την αφαίρεση και μετά ουδείς από την Δημοτική αρχή Κόλλια ασχολήθηκε για την επανατοποθέτηση της με αποτέλεσμα επί χρόνια το σημείο εκεί να είναι σκοτεινό.

Πληροφορίες του Φιλιατρά News αναφέρουν ......

ότι το νέο Τοπικό Συμβούλιο των Φιλιατρών ασχολήθηκε με το θέμα και επανατοποθέτησε τον στύλο φωτισμού που είχε αφαιρεθεί.
Η Πληροφορία όμως που δεν είχαμε προφανώς γιατί δεν μας την έδωσε κάποιος είναι ότι η επισκευή του στύλου φρόντισε να γίνει από τον Όμιλο Δράσεων και Πολιτισμού.
Και εφόσον η κολόνα ήταν έτοιμη εδώ και καιρό το Τοπικό Συμβούλιο μερίμνησε με το καλαθοφόρο όχημα και την Πέμπτη 18 του μηνός οι Ηλεκτρολόγοι μας έβαλαν την κολόνα ξανά στην θέση της και το βράδυ το άπλετο φως που σκορπούσε έκανε την μεγάλη διαφορά σε σχέση με την σκοτεινά όλου το προηγούμενου διαστήματος και αυτό σχολιάστηκε θετικά από τον κόσμο που καθόταν στην πλατεία..

Τα μέλη του τοπικού μας συμβουλίου μας εξέπληξαν ευχάριστα και σύμφωνα με πληροφορίες μας ήδη αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν και άλλα πράγματα στην πόλη.
Πρόκειται για άτομα που έχουν όρεξη να προσφέρουν, έχουν όρεξη να παρέμβουν σε πολλά και εμείς θα είμαστε εδώ για να τους στηρίζουμε να συνεχίσουν να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στους πολίτες.
Συγχαρητήρια στο τοπικό μας συμβούλιο. Να έχουν δύναμη να συνεχίσουν την καλή δουλειά.


10 σχόλια:

  1. Αν δεν κάνω λάθος τον είχε ήδη φτιάξει και μάλιστα πρόσφατα ο όμιλος δράσης και πολιτισμού! απλώς δεν είχε άδεια να τον τοποθετήσει.Πάντως το καινούργιο τοπικό συμβούλιο αντέδρασε άμεσα και φαίνεται ότι ήδη σήκωσε μανίκια μιας και φώτισε και την παιδική χαρά.Χρειάζεται περισσότερο φυσικά και ειδικά πίσω από το συντριβάνι μιας και όπως όλοι γνωρίζουμε στο σκοτάδι εκεί πίσω γίνονται διάφορα τραγελαφικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα σας.Χωρις να θελω βεβαια να υποβαθμισω τα οσα μεχρι τωρα εχει κανει το νεο τοπικο συμβουλιο , αλλα και το Δημοτικο , πρεπει ως ο πλεων αρμοδιος να αποδοσω τα Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ.
    Ο στυλος της πλατειας -που ειχε αφαιρεθει λογω επικινδυνου κλισεως την 25 Μαρτιου του 2012- ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ με εξοδα του ΟΜΙΛΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ απο τον Μαιο και μολις προχθες μας εδωθη η αδεια να τοποθετηθει.
    Τα Ευσημα για την προσελευση και την χρηση του καλαθοφορου ανηκουν στον κ.κ. Βασ.Παπαθεοδοσιου.
    Οσο για την παιδικη χαρα πρεπει να πληροφορησω των αγαπητο συλλογο της ΑΛΜΑ οτι ειναι φωτισμενη απο το Πασχα του 2014.Απλα εσεις δεν πρεπει να βγαινεται και πολυ τα βραδυα.Ευχαριστω και για το χρονο σας και για τον χωρο που "επιασα" στην σελιδα σας.ΑΛΗΘΕΙΑ οι "Πληροφορίες του Φιλιατρά News αναφέρουν ......"απο που βγηκαν κυριε " Δημοσιογραφε?"και απο που τις διασταυρωσατε?.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμ!!!! Με τετοια αναλγησια που εχετε .Ποιος εχασε Φιλοτιμο να το βρητε εσεις?Ακου εκει " Η Πληροφορία όμως που δεν είχαμε προφανώς γιατί δεν μας την έδωσε κάποιος είναι ότι ......"ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΑΞΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ....χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σας πρότεινα κ. Παγάνη να πατε να κανετε καμία δουλειά στον Δήμο, Να αλλάξετε καμία λάμπα στην πόλη και να μην καθεστε όλη την ημέρα στον υπολογιστή του Δημαρχείου αντι να εργάζεστε.
      Δεν νομίζετε ότι θα πρέπει να δουλέψετε και λίγο? Και αν δεν έχετε δουλεια στα Φιλιατρά υπάρχουν και άλλες δημοτικές ενότητες να πάτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας.
      Καλό μεσημέρι.

      Διαγραφή
  4. Και κανονικα αν εχετε κατι μεσα στο παντελονι σας θα πρεπει την αναρτηση να την " καρφιτσωσετε " επανω για σημερα τουλαχιστον.Ετσι για να διαβασουν μερικοι.Οχι στην λουφα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σας πρότεινα κ. Παγάνη να πατε να κανετε καμία δουλειά στον Δήμο, Να αλλάξετε καμία λάμπα στην πόλη και να μην καθεστε όλη την ημέρα στον υπολογιστή του Δημαρχείου αντι να εργάζεστε.
      Δεν νομίζετε ότι θα πρέπει να δουλέψετε και λίγο? Και αν δεν έχετε δουλεια στα Φιλιατρά υπάρχουν και άλλες δημοτικές ενότητες να πάτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας.
      Καλό μεσημέρι.

      Διαγραφή
  5. τςτςτςτς............Αναξιο και απαντησεως ........Κανονικα οι πληροφοριες του Φιλιατρα Νιουζ θα επρεπε να ξερουν οτι εχω αδεια Μικρε Δημοσιογραφισκε της πενταρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχου μωρέ το τσαμένο που έπαθε υπερκόπωη από το πολύ καθησιό ( όταν δεν εχετε άδεια) στο δημαρχείο.
      Μήπως να σας στείλουμε και καμία μασέζ να σας χαλαρώσει τώρα στην αδεια σας???

      Διαγραφή
    2. Άλλωστε κάποια στιγμή θα τελειώσει και η άδεια σας
      Μα σε 2 μα σε 4 μα σε 5.μα σε 7.μέρες θα τελειώσει η άδεια σας. Και τότε θα κληθείτε να δουλέψετε κανονικό ΓΕΜΑΤΟ 8ΩΡΟ.....
      Τόσο γεμάτο που θα ξεχάσετε ότι έχετε υπολογιστή στο γραφείο σας.
      Οπότε φροντίστε τωρα στην άδεια που σας απομένει να ξεκουραστείτε επαρκώς γιατι σας περιμένει πάρα πολύ δουλειά.
      Καλή ξεκούραση κ. Παγάνη.

      Διαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.