Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ!!!!!!!

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγη ώρα οι αποφάσεις για τις ενστάσεις που αφορούσαν πρώτα και κύρια την εκλογή του Παναγιώτη Κατσίβελα στην θέση του δημάρχου Τριφυλίας αλλά και για τον δημοτικό σύμβουλο της ΔΕ Γαργαλιάνων Αλέξανδρο Τζωρτζίνη.

Το Εκλογοδικείο ....

της Καλαμάτας απέρριψε την ένσταση που κατατέθηκε από πολίτη του Δήμου Τριφυλίας, κατά της εκλογής και υποψηφιότητας του Παναγιώτη Κατσίβελα ο οποίος υποστήριζε ότι υπάρχει κώλυμα εκλογής του, λόγω της θέσης που κατείχε ως διοικητής της 6ης ΥΠΕ.

Το Εκλογοδικείο αποδέχτηκε την επιχειρηματολογία του νομικού επιτελείου του Παναγιώτη Κατσίβελα, σύμφωνα με την οποία δεν υπήρχε κανένα κόλλημα εκλογιμότητας για εκείνον.

Επίσης από τον ίδιο πολίτη είχε κατατεθεί ένσταση κατά της εκλογής και για τον δημοτικό σύμβουλο της ΔΕ Γαργαλιάνων Αλέξανδρο Τζωρτζίνη για την θέση του στο Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων την οποία το Εκλογοδικείο της Καλαμάτας έκανε δεκτή. Η εφαρμογή της απόφασης σημαίνει ότι ο κ. Αλέξανδρος Τζωρτζίνης χάνει τη θέση του δημοτικού συμβούλου. Πολύ πιθανό την θέση του να πάρει ο αμέσως επόμενος σε ψήφους στην Δ.Ε. Γαργαλιάνων, Ανδρέας Μπουγάς.

Gargalianoi On Line

ΣΧΟΛΙΟ
Έφαγαν τα μούτρα τους οι διώκτες του Κατσίβελα.
Σε όποιον η απόφαση του έκατσε στον λαιμό ή στο στομάχι... 5-6 σόδες ΣΟΥΡΩΤΗ και θα το χωνέψει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.