Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ο Αιμιλιανός Σεκλός επανεξελέγη πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

Ο Αιμιλιανός Σεκλός επανεξελέγη πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας στις σημερινές εκλογές που διεξήχθησαν με απόλυτη ομαλότητα, σε κλίμα ενότητας και με τεράστια συμμετοχή! Από τα 30 μέλη του Συλλόγου που είχαν δικαίωμα ψήφου, στις κάλπες προσήλθαν 26!
Ο κ. Σεκλός,.....

πρόεδρος του Συλλόγου για τρεις συνεχόμενες θητείες μέχρι σήμερα, τυγχάνει επαξίως της αναγνώρισης των συναδέλφων του και έχει κερδίσει την ομόθυμη εμπιστοσύνη τους, γι” αυτό άλλωστε οι δικηγόροι του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας συναποφάσισαν και του πρότειναν την εκ νέου υποψηφιότητά του στις σημερινές εκλογές, σε πνεύμα ομοψυχίας και ενότητας, πρόταση που ο ίδιος αποδέχθηκε με συγκίνηση και σεβασμό προς όλους!

Ο κ. Σεκλός, επανεξελέγη πρόεδρος για τέταρτη συνεχή φορά, λαμβάνοντας 22 ψήφους σε σύνολο 26 εγκύρων ψηφοδελτίων! Οι δικηγόροι του Πρωτοδικείου της Κυπαρισσίας, με τη στήριξη, την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους στον κ. Σεκλό έδειξαν πως αναγνωρίζουν έμπρακτα και επιβραβεύουν τις τρεις προηγούμενες θητείες του, στο αξίωμα του προέδρου του πρώτου και μεγαλύτερου Επιστημονικού Συλλόγου της περιοχής, κατά τις οποίες συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε ο Δικηγορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας να είναι ένας Σύλλογος με κύρος, δημοκρατικός, συμμετοχικός και ν” αποτελεί υπόδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αξιοπιστίας! Η ομοψυχία και η ενότητα των δικηγόρων του Πρωτοδικείου της Κυπαρισσίας φαίνεται, επίσης, από το γεγονός ότι για τις 4 θέσεις των Μελών του διοικητικού συμβουλίου, ήταν ισάριθμοι υποψήφιοι. Πρώτος σε σταυρούς προτίμησης για το διοικητικό συμβούλιο ανεδείχθη ο Θανάσης Πετρόπουλος με 24 σταυρούς και ακολουθούν ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος με 22, η Δήμητρα Χριστοδούλου με 21 και η Σοφία Σταθοπούλου με 16.

Σε δηλώσεις του στο «Θ» ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Αιμιλιανός Σεκλός, φανερά συγκινημένος για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν εμπράκτως οι συνάδελφοί του σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου που με τίμησαν και πάλι με τη ψήφο τους και με εξέλεξαν πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας για τέταρτη συνεχή φορά. Τους υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να επιβεβαιώσω αυτή την προτίμησή τους στο πρόσωπό μου και να δώσω τη δυνατότητα να λυθούν, όσο γίνεται, τα προβλήματα και των Μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας και των Δικαστηρίων της Πρωτοδικειακής Περιφερείας του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας. Με όλες μου τις δυνάμεις, θα προσπαθήσω να επανδρωθούν οι θέσεις που υπάρχουν κενές στο Ειρηνοδικείο των Γαργαλιάνων (Πλαταμώδους), επίσης μας λείπει και 1 Ειρηνοδίκης, και γενικώς να στελεχωθούν όσο το δυνατόν καλύτερα οι υπηρεσίες του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας, της Εισαγγελίας και των 2 Ειρηνοδικείων που υπάρχουν στην Περιφέρεια του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας, του Ειρηνοδικείου Κυπαρισσίας και του Ειρηνοδικείου Πλαταμώδους».

Του Ηλία Γιαννόπουλου - Θάρρος