Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Συμμετοχή του ΑΣ Τριφυλίας στο 3ημερο Αθλητικό πρωτάθλμα στα Τρίκαλα

Τριήμερη εκδρομή διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Τριφυλίας από τις 21/02-23/02/2014 στα Τρίκαλα, με αφορμή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου στο οποίο συμμετείχε για πρώτη φορά με 4 αθλητές. Στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων του τριφυλιακού συλλόγου για το 2014, ......

περιλαμβανόταν μία εκδρομή-η οποία πραγματοποιήθηκε τελικά στη Θεσσαλική πρωτεύουσα, προκειμένου να λάβει μέρος ο σύλλογος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ανάμεσα σε 600 και πάνω αθλητές έδωσαν το παρόν τα "στιβικά" παιδιά του Α.Σ.Τ. αποκομίζοντας εμπειρίες από μία διοργάνωση πρωτόγνωρη για τον τριφυλιακό σύλλογο, καθώς είναι μόλις η τρίτη χρονιά παρουσίας του στην Ελληνική ομοσπονδία Στίβου Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Η Βλαχαδάμη Αθανασία από τους Γαργαλιάνους, σφαιροβόλος, κατάφερε να τερματίσει στην κατηγορία νεανίδων στα 4000μ κερδίζοντας την 23η θέση στην Ελλάδα. Η Κατσίβελα Βασιλική(πκΑ'), αθλήτρια του μήκους επίσης από τους Γαργαλιάνους, τερμάτισε στα 3000μ κορασίδων στην 81η θέση και η συμπολίτισσά της Πάττα Κωνσταντίνα, αθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων, τερμάτισε στη ίδια κατηγορία στην 80η θέση παρά τη δίμηνη απουσία της από τις προπονήσεις λόγω σχολικών προτεραιοτήτων.

Άτυχος στάθηκε ο Σμυρνής Νίκος από την Κυπαρισσία, σφαιροβόλος, ο οποίος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την απόσταση των 4000μ στην κατηγορία παίδων καθώς ένας τραυματισμός τον έβγαλε εκτός στα 2000μ. Τα παιδιά συνόδευσαν η προπονήτρία τους Άσπα Γαραντζιώτη, ο πρόεδρος του συλλόγου Μελάς Γιώργος, η ταμίας του συλλόγου Ελένη Κουρέτα και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Γιάννης Ψιλοδημητρακόπουλος.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 23/02/2014 στο αθλητικό κέντρο "Σκαμνιές" στην Πηγή Τρικάλων. Ο Α.Σ. Τριφυλίας όμως βρισκόταν στα Τρίκαλα από την Παρασκευή και πέρα από την αγωνιστική δραστηριότητα - οι αθλητές, τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου από τους Γαργαλιάνους, τα Φιλιατρά και την Κυπαρισσία που συμμετείχαν στην εκδρομή - απόλαυσαν την ξενάγηση στην περιοχή.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσης, επίσκεψη στα Μετέωρα - στην περιοχή που προκαλεί δέος, βόλτα στο ζωολογικό κήπο Τρικάλων, επίσκεψη στο μεταλλευτικό πάρκο Φωκίδας VAGONETTO (στο 51ο χιλιόμετρο Λαμίας - Άμφισσας )όπου όλοι εντυπωσιάστηκαν τόσο από την υπόγεια έκθεση στο ορυχείο όσο και από το μουσείο και τη γνωριμία με το βωξίτη-και μία στάση για ξεκούραση στο Γαλαξίδι. Ο καιρός βοήθησε στην πραγματοποίηση της εκδρομής και όλοι γύρισαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.