Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

Φιλιατρά - ΚΑΠΗ: Εκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους σε οικογενειακό κλίμα [ video ]

UPDATE
ΠΡΟΣΘΗΚΗ SLIDESHOW ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε κλίμα φιλικό και οικογενειακό έκοψε το πρωί το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων Φιλιατρών.

Μια εκδήλωση που έμεινε σε στενό κύκλο με μέλη και εργαζομένους του ΚΑΠΗ παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης - Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας Ζαχαρίας Κανελλόπουλος και το μέλος του φορέα Παγάνης Χαράλαμπος.

Η αίθουσα του ΚΑΠΗ ήταν γεμάτη από κόσμο όπου σε καθαρά .........

εορταστικό κλίμα ανταλλάχθηκαν ευχές για καλή χρονιά.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του φορέα Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγλυης - Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας Ζαχαρίας Κανελλόπουλος είπε ότι η κοπή της πίτας στο ΚΑΠΗ Φιλιατρών είναι ένας θεσμός που πρέπει να διατηρηθεί και να ανθίσει ακόμα περισσότερο.
Ευχήθηκε σε όλους χρόνια Πολλά καλή χρονιά με υγεία και δύναμη και του χρόνου να είναι πάλι εδώ. Ευχαρίστησε το προσωπικό για τις συνεχείς προσπάθειες του να διατηρηθεί σε ενα πολύ καλό επίπεδο ο κοινωνικός αυτός θεσμός.

Το μέλος του φορέα Χαράλαμπος Παγάνης αφού έδωσε τις ευχές του για την νέα χρονιά είπε ότι οι καταστάσεις είναι δύσκολες και ζήτησε από τα μέλη να το κρατήσουν ζωντανό.
Η κοπή της πίτας -είπε- είναι από τις εκδηλώσεις που μας κάνει να μαζευόμαστε όλοι εδώ να βλεπόμαστε να ανταλλάσσουμε σκέψεις και ευχές. Επεσήμανε ότι η δύναμη που παίρνει το ΚΑΠΗ είναι τα μέλη του με την παρουσία τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βασιλοκουλούρα και το Χριστόψωμο που κόπηκαν -μαζί με την πίτα ήταν προσφορά από την κ. βούλα Ντακογιαννοπούλου

Δείτε φωτογραφικό υλικό και Video από την σημερινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ