Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ειδικού Σχολείου Φιλιατρών [ Φωτογραφίες - VIDEO ]

Ένα πολύ όμορφο θεατρικό σκετσάκι με τίτλο "Πως γλύτωσε η Πρωτοχρονιά" πραματοποιήθηκε χθές το απόγευμα στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής που οργάνωσαν -και βοήθησαν τα παιδιά- οι δασκάλες του σχολείου.

Τα παιδιά με τα όποια....

δικά τους προβλήματα κατάφεραν και με την σημαντική βοήθεια των δασκάλων τους να αποδείξουν περίτρανα ότι παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού αλλά είναι παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες που κατάφεραν να παρουσιάσουν μια πανέμορφη παράσταση, που έκανε ορισμένους τους παρευρισκόμενους να δακρύσουν από την συγκίνηση και όλους μαζί να τα καταχειροκροτήσουν επιβραβεύοντας την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Εμφανώς συγκινημένος ο Δήμαρχος Φιλιατρών Κώστας Κόλλιας στην ομιλία του μετά την παράσταση υπογράμμισε ότι κάθε φορά που ερχόμαστε σε αυτό το σχολείο ξαναβρίσκουμε την ανθρωπιά μας, τον εαυτό μας, την αγάπη μας για ότι μπορεί να υπάρξει σε αυτόν τον κόσμο.

Ζήτησε από τον κόσμο αυτή η προσπάθεια να αγκαλιαστεί ουσιαστικά και να ενισχυθεί και υποσχέθηκε ο Δήμος να βοηθήσει όσο μπορεί σε ότι χρειάστεί το σχολείο αυτό.