Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΛΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Σε εργαστήρι κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών θα μετατραπεί για δύο Σαββατοκύριακα το ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ του Δήμου Τριφυλίας.
Σ` αυτή τη δραστηριότητα μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά από όλο το Δήμο Τριφυλίας ανεξάρτητα αν παρακολουθούν ή όχι τα μαθήματα του Εργαστηρίου.
Θα φτιάξουν στολίδια για .....

το Χριστουγεννιάτικο δέντρο από ζυμάρι. Το πρώτο Σαββατοκύριακο είναι το επόμενο 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2013 και το δεύτερο, το μεθεπόμενο στις 7 και 8 Δεκεμβρίου.

Τα παιδιά μπορούν να έρθουν στο ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ από τις 10.00 ως τις 13.00 το μεσημέρι. Για να μη δημιουργηθεί συνωστισμός, σ` αυτό το χρονικό διάστημα θα δημιουργηθούν δύο ομάδες εργασίας από τις 10.00 ως τις 11.30 και από τις 11.30 ως τις 13.00 και για τα δύο Σαββατοκύριακα. Παρακαλούμε όσους θελήσουν να λάβουν μέρος να επικοινωνήσουν με τον κ. Νίκο Ζαχαρίου στα τηλέφωνα 2761022980 και 6977017876 προκειμένου να οργανωθούν οι ομάδες και να μην υπάρξει πρόβλημα. Τα Σάββατα θα γίνει η κατασκευή και το ψήσιμο των στολιδιών και τις Κυριακές, τις ίδιες ώρες για τα ίδια παιδιά, θα γίνει το βάψιμο των στολιδιών που κατασκεύασαν. Είναι μια πολύ όμορφη δραστηριότητα που όπως και πέρυσι θα ενθουσιάσει τα παιδιά που θα λάβουν μέρος.


1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ. ΝΑ ΤΑ ΨΗΣΕΤΕ ΚΑΛΑ. ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ. ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Ο ΔΗΜΟΣ ΨΗΝΕΙ ΣΤΟΛΙΔΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.