Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας: Επιβεβαιώθηκε το Casus Belli για το νοσοκομείο Κυπαρισσίας. [ Video ]

Την επαγρύπνηση και ετοιμότητα, για τις δομές Υγείας της περιοχής, επαναβεβαίωσε στη χθεσινοβραδινή συνεδρίασή του το δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας, από την οποία, πάντως, δεν έλειψαν οι υψηλοί τόνοι, οι κόντρες και οι αναφορές ακόμη και για… κινδυνολογία που «απαξιώνει» τις παρεχόμενες υπηρεσίες του νοσοκομείου Κυπαρισσίας και «τρομοκρατεί» εργαζομένους και πολίτες.

Το ένα και ......

μοναδικό θέμα της συνεδρίασης είχε ως εξής: «Ενημέρωση – συζήτηση – απόφαση για τις δομές Υγείας του Δήμου Τριφυλίας», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η συνεδρίαση, με μόνο αυτό το θέμα, διεξήχθη επειδή στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και γιατρός στο Κ.Υ. Φιλιατρών, Δημήτρης Σωτηρόπουλος, έθεσε προ ημερήσιας διάταξης θέμα για τη λαίλαπα, όπως είπε, που έρχεται στην Υγεία… Το θέμα αυτό θυμίζουμε, δε συζητήθηκε σε εκείνη την άκρως «επεισοδιακή» συνεδρίαση και μάλιστα ο κ. Σωτηρόπουλος αποχώρησε, ωστόσο ύστερα από παρέμβαση του Δημάρχου επέστρεψε.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ. Τριφυλίας επανέλαβε τις αναφορές του για «λαίλαπα» στην Υγεία και ανακατατάξεις που έρχονται και αφού τόνισε πως ο ίδιος ο υπουργός Υγείας σε δηλώσεις του έχει μιλήσει για ένα νοσοκομείο σε κάθε νομό, επισήμανε τον κίνδυνο κλεισίματος Κέντρων Υγείας και υποβάθμισης ή και «αλλαγής χρήσης» του νοσοκομείου Κυπαρισσίας. Μάλιστα, είπε πως πρέπει να αντιδράσουν, να κάνουν κάτι, μη μένουν έτσι ενόσω βρίσκονται σε εξέλιξη ανακατατάξεις στις δομές υγείας.

Ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας επανέλαβε πως ισχύουν όλες οι σχετικές με το θέμα αποφάσεις που έχει λάβει ομόφωνα του δημοτικό συμβούλιο και βεβαίως το “casus belli”. Αναφέρθηκε σε επικοινωνία που είχε με το διοικητή της 6ης ΥΠΕ και την ενημέρωση που του παρείχε, καθώς και στις δηλώσεις του κ. Κατσίβελα στο «Θ» για τις δομές υγείας στην περιοχή και την ενδυνάμωση του νοσοκομείου Κυπαρισσίας, τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία γι’ αυτό.

Η συζήτηση συνεχιζόταν μέχρι αργά το βράδυ.

Θάρρος

Δείτε το πρώτο video με την εισήγηση του Δημήτρη Σωτηρόπουλου και θα ακολουθήσουν και άλλα Video με τοποθετήσεις.










5 σχόλια:

  1. κοροιδα ελληνες πληρωστε φορο για την περιουσια που εχετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΚΕ=ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ! ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ

    ΤΟΤΕ ΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΚΕ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ειναι τιποτα ρε μαγγες,το παιδι θα το παει στους γαργαλιανους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o dimos messinis mexri tora exei kani erga 65.000.000euro.
    o dimos trifilias posa??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι άνθρωποι εκτός από άσχετοι είναι και εμπαθής.Ο ένας υπονομεύει τον άλλο και το μόνο που τους ενώνει είναι όντος η χαζομάρα τους.
    Ο Κόλλιας που έχει λίγο μυαλό το καίει κάθε βράδυ.
    Οι υπόλοιποι φρου φρου και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να υπονομεύσουν τον Κόλλια.
    Καλά νομίζουν όλοι ότι δεν τους βλέπουμε, εκέινος ο της Τεχνικής Υπηρεσίας Α/ρχος νομίζει ότι δεν τον παίρνει χαμπάρι κανένας για το παραμύθι και τα ψέματα που πουλάει.
    Κρίμα τον πατέρα που έχει, αξιοπρεπεις άνθρωπος, σοβαρός μέσα σε όλα.
    Τον περιμένουμε στις επόμενες εκλογές.Αλήθεια αν δεν εκλεγεί τι θα κάνει θα τρέχει για Ψυχοφάρμακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.