Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Κοινωφελής Εργασία: Αποτελέσματα 5μηνων

Στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) αναρτήθηκε ο προσωρινός πίνακας κατάταξης στο πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας» ο οποίος αφορά σε 10.000 ωφελούμενους ανέργους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης Γενικών Καθηκόντων οι οποίοι θα εργαστούν για 5 μήνες σε Περιφέρειες και Δήμους (Δημόσια πρόσκληση 4/2013 του Διοικητή του ΟΑΕΔ).

Στον ίδιο ιστότοπο .....

και συγκεκριμένα στην ενότητα e-υπηρεσίες / πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας έχει αναρτηθεί και ο πίνακας αποκλειόμενων για το ίδιο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, ο οριστικός πίνακας κατάταξης ωφελουμένων, όπως και ο πίνακας αποκλειομένων, θα καταρτιστούν άμεσα, μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων. Μετά την ανάρτηση του οριστικού πίνακα θα δοθούν περαιτέρω οδηγίες προς τους επιβλέποντες φορείς και προς τους ωφελούμενους ανέργους.

Όπως τονίζει ο Οργανισμός σε σχετική ανακοίνωσή του, η κατάρτιση των πινάκων έγινε «με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω του ΟΠΣ του ΟΑΕΔ με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της Δημόσιας Πρόσκλησης η οποία είχε εγκριθεί από το ΑΣΕΠ».

Στο μεταξύ, ο ΟΑΕΔ καταρτίζει την επόμενη δημόσια πρόσκληση ανέργων για 27.946 θέσεις σε επιβλέποντες φορείς του Δημοσίου. Η δημόσια πρόσκληση, αφού εγκριθεί από το ΑΣΕΠ, θα δημοσιοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών

2 σχόλια:

  1. εγω ειμαι μεσα στον πινακα επιλεγμενων ανεργων αλλα οχι επιτυχων, μηπως θελει βυσμα για να μπει καποιος λογικα ?? γιατι μια κυρια οπως το κοιταξα ειχε δηλωσει ρεντη νικαια και την τοποθετησανε στον πειραια!! ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΟΥ οχι αλλα βυσματα , ειμαστε τοσα χρονια ανεργοι με ανεργους γονεις... ελεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.