Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ανακοινώνονται τα ονόματα των νέων διοικητών στα Νοσοκομεία

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης νέων διοικητών στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της Πελοποννήσου.

Όπως άλλωστε ......

είχαμε αναφέρει προ αρκετού καιρού μέσω της "ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ", οι αλλαγές αφορούν σε σειρά προσώπων, που θα αναλάβουν τις τύχες των Νοσοκομείων στην περιοχή και έχει προηγηθεί για τα πρόσωπα αυτά και η σχετική αξιολόγηση.

BEST TV

5 σχόλια:

  1. αφου τα μαγειρεψαν ενα μηνα πασοκ νδ θα διορισουν κουμπαρους και κολλητους , ανεργους ,αποστρατους , γεωπονους κλπ.Εστω για μια φορα ας δειξουν αξιακρατια.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΧΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ MANAGMENT ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ.ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διοικητές πρέπει να γίνονται οι άξιοι . Πρ'επει να έχουν τουλάχιστον πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και ένα Μάστερ πάνω σε Διοίκηση Δημοσίων Επιχειρήσεων ή Μονάδων Υγείας ή Οικονομικών της υγείας. Το πρώτο πτυχίο πρέπει να είναι προαπαιτούμενο και σαφώς καθορισμένο. Διαφορετικά γεωπόνοι, μηχανικοί αρχιτέκτονες και κάθε λογής τρωκτικό θα λυμαίνεται την περιουσία του Δημοσίου, βολεμένος-η όντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διοικητές πρέπει να γίνονται οι άξιοι . Πρ'επει να έχουν τουλάχιστον πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και ένα Μάστερ πάνω σε Διοίκηση Δημοσίων Επιχειρήσεων ή Μονάδων Υγείας ή Οικονομικών της υγείας. Το πρώτο πτυχίο πρέπει να είναι προαπαιτούμενο και σαφώς καθορισμένο. Διαφορετικά γεωπόνοι, μηχανικοί αρχιτέκτονες και κάθε λογής τρωκτικό θα λυμαίνεται την περιουσία του Δημοσίου, βολεμένος-η όντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.