Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3/11


Μετά από κοινή τους απόφαση οι Εμπορικοί Σύλλογοι Φιλιατρών, Γαργαλιάνων και Κυπαρισσίας την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και όλες τις Κυριακές του χρόνου πλην αυτής των Χριστουγένων δεν θα συμμετέχουν στο άνοιγμα των εμπορικών τους καταστημάτων και στις τρεις πόλεις.

5 σχόλια:

  1. αν θελετε να μην δουλευετε τις κυριακες τοτε πληρωστε εναν υπαλληλο να ειναι στα μαγαζια σας.... εμεις σαν καταναλωτες ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ πια να επισκεπτομεθα τα μαγαζια σας με ραντεβου ..9- 2 5 - 9 κλπ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλυτερα...δεν εχετε και εμπορευμα αλλωστε να πουλησετε!!!!ειστε τραγικοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα έπρεπε να ντρέπεστε για αυτά που γράφετε.Άνθρωποι είμαστε και εμείς όπως όλοι,έχουμε οικογένειες,θέλουμε να ξεκουραστούμε.Μόνο εσείς οι καταναλωτές έχετε δικαιώματα;'Οσο για τα εμπορεύματα όπως λέει ο άλλος κύριος ο Ανώνυμος ο καθένας φέρνει στο κατάστημα του όσα μπορεί να προπληρώσει στις εταιρίες γιατί όπως δεν ξέρετε πολλοί όλες οι εταιρίες πλέον προπληρώνονται για να στείλουν εμπορεύματα.Μόνο να σχολιάζεται αρνητικά ξέρετε πολλοί και να φεύγετε από τις τοπικές αγορές νομίζοντας πως αν πάτε κάπου πιο μακρυά θα σας τα δώσουν τζάμπα.Ευχαριστώ.Σ.Μπακογιάννης(υπεύθυνος εταιρίας ΧΩΡΙΑΤΗΣ PACK)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που κάποιος απάντησε ΕΠΩΝΥΜΑ.
      Συγχαρητήρια κ. Μπακογιάννη

      Διαγραφή
  4. τα 2 πρωτα σχολια ειναι απλως καταπτυστα.σιγουρα,βολεμενα παρασιτα της κοινωνιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.