Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

E-click.gr κατάστημα Γλυφάδας: Παρακολουθησε μαζί μας τα MTV Video Music Awards 2013

Έλα τη Δευτέρα 26/8 στο κατάστημα του e-click.gr στη Γλυφάδα (Άγγελου Μεταξά 9), για να παρακολουθήσουμε μαζί την τελετή απονομής των MTV Video Music Awards 2013 σε δυο τεράστιες γιγαντοοθόνες!

Απόλαυσε μαζί μας .......

το μοναδικό PreShow που ξεκινάει στις 20:00 καθώς και τα λαμπερά βραβεία που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στις οθόνες μας στις 21:00! Μοναδικά δώρα περιμένουν ΟΛΟΥΣ όσους κάνουν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αγορά εκείνη την ημέρα από το κατάστημα και με αυτόματη συμμετοχή στην κλήρωση* που θα γίνει αργότερα το ίδιο βράδυ για:
•1 ipad mini Wi-Fi
•20 ταξίδια σε Σαντορίνη, Ναύπλιο, Πάλαιρο **
•20 δωροεπιταγές αξίας 20€ για την επόμενη αγορά σας σε διάστημα ενός μήνα
•10 κινητά τηλέφωνα NOKIA
•10 έπιπλα για παιχνιδομηχανές

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ… Όσοι πραγματοποιήσουν αγορές τη Δευτέρα από τις 18:00 και μετά, δώρο μια ζελατίνα για το κινητό τους και μια δωροεπιταγή για την επόμενη αγορά διάρκειας 1 μήνα!

Ελάτε στο κατάστημα για να παρακολουθήσουμε μαζί τα VMA’s 2013, στη βραδιά που θα ξεκινήσει με dj set από την παρουσιάστρια του MTV Μυρτώ Κάζη και με προσκεκλημένες τις Νικολέτα Ράλλη, Ευαγγελία Αραβανή καθώς και τον Σπύρο Μαργαρίτη!

* στην κλήρωση συμμετέχουν αυτόματα όλοι όσοι πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε αγορά τη Δευτέρα 26/8 από το κατάστημα της Γλυφάδας, με την προϋπόθεση να κρατήσουν την απόδειξη αγοράς και να δηλώσουν το όνομα τους, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και τον αριθμό ταυτότητας

** τα ταξίδια είναι για Σαντορίνη, Ναύπλιο, Πάλαιρο για 4 ημέρες – 3 διανυκτερεύσεις και ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΟΝΟ η διαμονή στο ξενοδοχείο.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για τις αγορές σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.