Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Στην 2η Έκθεση Αγροτικών και Τοπικών Προϊόντων ο Παναγιώτης Γεωργόπουλος

Στην 2η Έκθεση Αγροτικών και Τοπικών Προϊόντων παρευρέθηκε το Σάββατο 24 Αυγούστου ο πολιτευτής του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Γεωργόπουλος.

Μετά την επίσκεψη του στα ......

περίπτερα της Έκθεσης, που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας, από 24 Αυγ – 1 Σεπ, ο κ. Γεωργόπουλος εξέφρασε τα συγχαρητήρια του τόσο στο Δήμο για την πρωτοβουλία του, όσο σε όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση της Έκθεσης καθώς και στους συμμετέχοντες σ αυτήν.

Απαιτούνται -δήλωσε- τέτοιου είδους εκδηλώσεις στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που ζούμε. Η ανάπτυξη και η ανάκαμψη της οικονομίας μας δεν βρίσκεται ούτε στην Κίνα, ούτε στο Κατάρ, ούτε στο Αζερμπαϊτζάν που ψάχνει εναγωνίως ο κ. Πρωθυπουργός.

Η ανάπτυξη και η ανάκαμψη βρίσκονται εδώ. Πρέπει να βασιστούμε στις εθνικές μας δυνάμεις, στα προϊόντα μας, στην αγροτική παραγωγή και την κτηνοτροφία, οι λύσεις δεν έρχονται ουρανοκατέβατες, ούτε από το εξωτερικό, δεν υπάρχει «από μηχανής θεός».

Μόνο με την παραγωγή, την τυποποίηση αγροτικών (π.χ. ελαιολάδου) και κτηνοτροφικών προϊόντων, θα βρεθούν θέσεις εργασίας, μόνο αν επιλύσουμε το διατροφικό μας πρόβλημα και κάνουμε ανταγωνιστικά και εξαγώγιμα τα ποιοτικά αγροτικά μας προϊόντα, θα μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε.

Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, παραγωγικό, εξωστρεφές και ανταγωνιστικό. Να δημιουργήσουμε μια επιχειρηματικότητα, βασισμένη σε νέες ιδέες, σε καινοτόμες τεχνολογίες, σε νέα επιχειρηματικά μοντέλα, είναι η μόνη απάντηση για την απαγκίστρωση της χώρας από την οικονομική καταβαράθρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.