Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 1ης Ιουλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

"NEA ΕΛΛΑΔΑ" με την ενωμένη Κεντροδεξιά, εξήγγειλε χθες ......

κατά τη δευτερολογία του στη λήξη του Συνεδρίου ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Απηύθυνε προσκλητήριο ενότητας στους κατά καιρούς φευγάτους απο τη ΝΔ, ανοίγοντας έτσι την πόρτα για επιστροφή βουλευτών, στελεχών, πολιτευτών απο όμορους πολιτικούς χώρους.
- Κερδισμένοι απο την πολιτική κρίση για την ΕΡΤ βγήκαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με δημοσκόπήση της ALCO, ενώ τη "λέζα' πληρώνει τη ΔΗΜΑΡ.
Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη "ΦΩΝΗ της Δευτέρας" στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ πύλη μπορεί να γίνει η Καλαμάτα σε δύο χρόνια. Πλήθος κόσμου με ενδιαφέρον παρακολούθησε την παρουσίαση της διαστημικής... απελευθέρωσης της ιδιωτικοποίησης από τον Μεσσήνιο Dr. Περικλή Παπαδόπουλο, καθηγητή Αστροφυσικής και συνεργάτη της NASA.
ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ παραλίες και δάσος Ελαίας χθες εθελοντές και τοπικοί φορείς με το συνδυασμό του Δήμου Τριφυλίας. Ο ΣΚΑΪ δεν μπόρεσε να παραστεί, αλλά η δουλειά έγινε.
52ΧΡΟΝΟΣ έχασε χθες τη ζωή του παρασυρόμενος απο μεγάλα κύματα στο Στόμιο Φιλιατρών, παρά τη βοήθεια απο Λιμενικό και εθελοντές.
ΤΟ 3ο Forum Εργασίας απο το Επιμελητήριο Μεσσηνίας στο REX.
ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΘΑΝ. ΠΕΤΡΑΚΟΥ: ΤΑΡ: Μύθοι και πραγματικότητα.
ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑ με 153 δένδρα εντοπίστηκε απο την Αστυνομία στην Καλογερόρραχη του Δήμου Μεσσήνης, συνελήφθη ο 59χρονος καλλιεργητής.
ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ σήμερα το βράδυ η παράσταση του Δημοτικού Ωδείου: "Το γέλιο δεν ειναι σε... κρίση".
ΤΙ ΕΙΔΕ (ως... τουρίστας) Ο ΠΑΝΤΕΣ στο 9ο Συνέδριο της ΝΔ;
ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.