Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ευχές του υπεύθυνου Παιδείας Δήμου Τριφυλίας Ιωάννη Μερκούρη, στους μαθητές των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων, θέλω να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές που συμμετείχαν στις εξετάσεις. Η επιτυχία αυτή είναι το αποτέλεσμα της συστηματικής και αδιάλειπτης προσπάθειας που καταβάλατε όλα τα προηγούμενα χρόνια και δικαιώνει τους κόπους και τις θυσίες που υποβληθήκατε εσείς και οι γονείς σας.

Αξίζει να σημειωθεί .....

ότι στα σχολεία του Δήμου Τριφυλίας πολλοί μαθητές πέτυχαν υψηλές βαθμολογίες, γεγονός, που επιβεβαιώνει την πολύ καλή και συστηματική δουλειά που κάνατε μαζί με τους εκπαιδευτικούς σας, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί και σύμβουλοι παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Αισθάνομαι όμως επιτακτική την ανάγκη να απευθυνθώ και στους μαθητές που δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η ζωή θα σας προσφέρει και άλλες πολλές ευκαιρίες και προκλήσεις, αρκεί να τις αξιοποιήσετε.

Εύχομαι από δω και πέρα να επιτύχετε υψηλότερους στόχους, ώστε εσείς οι σημερινοί επιτυχόντες στο μέλλον να μετουσιωθείτε σε άξιους και λαμπρούς επιστήμονες για ένα καλύτερο αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.