Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ ......... [ + VIDEO ]

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ

Την τελευταία του πνοή άφησε πριν λίγο ένας νέος κάτοικος Φιλιατρων στην θαλάσσια περιοχή του Στομίου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός άντρας 30 ετων κολυμπούσε στα κύματα όταν για άγνωστο λόγο έχασε την επαφή με το περιβάλλον.
Τα τεράστια κύματα του Στομιου δεν έχασαν την ευκαιρία τους και κατάπιαν μεμιάς τον άτυχο νέο.
Παρακείμενοι κολυμβητές έσπευσαν προς βοήθεια ήταν όμως πλέον αργά.
Απο εμάς τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Ο άτυχος άντρας είναι Έλληνας περίπου 50 ετών και ........

είχε έρθει στην περιοχή μας από την Αθήνα. Πληροφορίες λένε ότι είναι συγγενής γνωστού Ελεύθερου Επαγγελματία των Φιλιατρών.
Δυστυχώς μέχρι να οριστικοποιηθεί το όνομα του δεν μπορούμε να σας πούμε στοιχεία του.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO από το συμβάν που μας παραχώρησε αναγνώστης του Φιλιατρά News τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ.
*Φωτό Αρχείου



10 σχόλια:

  1. Ποιος είναι ρε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη ευθύνη του δήμου.αργει την δημοπρασία της καντίνας σκοπίμως για να αποσυρθούν όλοι κ να υπάρχει ο έτοιμος κάθε χρόνο.φτανει πια γιατί θα υπήρχε κ ναυαγοσώστης η κ κάποιος άλλος με οτιδήποτε να τον βοηθήσει.ντροπη σας μια ζωή χάθηκε..μια ζωή τα Φιλιατρά πίσω σε όλα στο βωμό του χρήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλη ευθύνη του δήμου.αργει την δημοπρασία της καντίνας σκοπίμως για να αποσυρθούν όλοι κ να υπάρχει ο έτοιμος κάθε χρόνο.φτανει πια γιατί θα υπήρχε κ ναυαγοσώστης η κ κάποιος άλλος με οτιδήποτε να τον βοηθήσει.ντροπη σας μια ζωή χάθηκε..μια ζωή τα Φιλιατρά πίσω σε όλα στο βωμό του χρήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλη ευθύνη του δήμου..σκοπίμως καθυστερεί την δημοπρασία της καντίνας ώστε να υπάρχει ο έτοιμος που την παίρνει κάθε χρόνο..ντροπή σας μια ζωή χάθηκε..γιατι η ναυαγοσώστης η οτιδήποτε βοήθεια (σχοινί) θα υπήρχαν εάν ήταν ήδη ανοιχτή η καντίνα.φτανει πια με την κοροϊδία περί αρχαιολογία ας..μια ζωή τα Φιλιατρά τόσο πίσω για χάριν των χρημάτων κ συμφερόντων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα θερμα μου συλλυπητήρια στην οικογενεια του θυματος ... σε οτι αφορα εσας εκκολαπτομενα δημοσιογραφακια ... οποιος βιαζεται σκονταφτει... μην ξεχνατε τον πρωτο και βασικοτερο κανονα .... ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΡΙΜΑ! ΧΑΘΗΚΕ ΑΔΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θερμα συλλυπητήρια στην οικογενεια του θυματος,
    Γ.Σ. ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τον Αντώνη απο το λιμενικο που μονο αυτός έκανε αυτοθυσία να σώσει τον άτυχο άνδρα τελικά τίποτα, ευχαριστούμε Αντώνη....θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπραβο στον Αντωνη τον λιμενικο,παραλυψη εκ μερους σας.Πραγματικα με αυτοθυσια το παιδι προσπαθησε να σωσει τον ατυχο αντρα,κινδινευοντας και αυτος παρα πολυ,ειμουν μπροστα.Πρεπει ο προισταμενος του να επιλυφθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.