Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Κανιβαλισμός καπνοβιομηχανιών - πολυεθνικών εταιρειών και συνδικαλιστικών συμφερόντων σε βάρος της Μικρής Λιανικής (περίπτερα -ψιλικά -μινι μάρκετ )

Τα σχέδια επί χάρτου για τον αφανισμό της Μικρής Λιανικής είναι σε πλήρη ανάπτυξη .

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η κτηνωδία στους δήθεν συνεργάτες του λιανεμπορίου και άμισθων φοροεισπρακτόρων απλώνονται και δείχνονται προκλητικά σε όλο τους το μεγαλείο .

Η επίδειξη δύναμης των καπνοβιομηχανιών με την πλήρη ........

απάθεια ορισμένων συνεργατών της Ελληνικής κυβέρνησης ,με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί σε πλήρη αφανισμό τα σημεία Μικρής Λιανικής.

Πετάει στον δρόμο μετά τους χονδρεμπόρους καπνικών Αττικής ,Θεσσαλονίκης και Πατρών 30.000 οικογένειες λιανέμπορους καπνικών δίνοντας περισσότερη δύναμη στα μονοπωλιακά συμφέροντα .

Σήμερα θα μιλήσουμε με ονοματεπώνυμα και όλα έξω από τα δόντια !!!

Ο κύριος εισηγητής Υφυπουργός Οικονομικών κ.Μαυραγάνης έστησε ένα πολυνομοσχέδιο τον Οκτώβριο του 2012 με τέτοιες λεπτομέρειες που όντως αποδεικνύουν ότι τα πράγματα ήταν καθ’ υπαγόρευση από εξειδικευμένα στελέχη και συμφέροντα καπνοβιομηχανιών που γνωρίζουν πρόσωπα ,πράγματα και καταστάσεις στον συγκεκριμένο κλάδο .

Στήσανε σκηνικό στην Επιτροπή Ανταγωνισμού με Υπομνήματα με την μια καπνοβιομηχανία να τάσσεται κατά της απελευθέρωσης και η άλλη υπέρ .

Στήσανε σκηνικό – Επιτροπή στο Υπουργείο Ανάπτυξης ότι τάχα είναι υπεύθυνο για τα καπνικά προϊόντα το συγκεκριμένο Υπουργείο .

Έβαλαν Πρόεδρο της συγκεκριμένης Επιτροπής τον κ.Κομνηνό με βιογραφικό σημείωμα και θητεία σε μεγάλη αλυσίδα super market .

Ουδείς γνωρίζει αρμοδιότητες της συγκεκριμένης Επιτροπής αφού είναι άτυπη και δεν έχει αναρτηθεί κάτι σχετικό στην Διαύγεια.

Στον βωμό της φιλοσοφίας της απελευθέρωσης της αγοράς και στην κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Υπουργό κ.Στουρνάρα παραδέχτηκε ότι δεν γνώριζε διάφορες παραμέτρους και προβλήματα της αγοράς διότι είχε άλλη πληροφόρηση .

Περιμένουμε από τον κ. Στουρνάρα άμεσα να ξεκαθαρίσει αρμοδιότητες Υπουργείων.

Περιμένουμε από τον κ. Στουρνάρα εάν θα φέρει με δική του πρωτοβουλία στη Βουλή θεσμοθετημένο ποσοστό Λιανεμπορίου και μείωση Φορολογίας (Ε.Φ.Κ.).

Περιμένουμε από τον κ. Στουρνάρα μετά την ενημέρωση που είχε για λόγους δημοσίου συμφέροντος να μην ανοίξει το επάγγελμα του Καπνοπώλη καθώς και το Υπουργείο Υγείας προβάλλει έντονες αντιρρήσεις για την απελευθέρωση των καπνικών στην Ελλάδα .

Περιμένουμε πρωτοβουλία του ίδιου του Πρωθυπουργού να βάλει τάξη στα διαπλεκόμενα συμφέροντα που έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους μέσα στα Υπουργεία και με αχυρανθρώπους προσπαθούν να τινάξουν την Ελληνική οικονομία στον αέρα .

Πάμε τώρα να μιλήσουμε και εξειδικευμένα το τι σχέδιο Α,Β,Γ έχουν στήσει οι καπνοβιομηχανίες για να αφανίσουν την Μικρή Λιανική .

Η καπνοβιομηχανία Philip Morris έστησε δίκτυο διανομής με 3 αντιπροσώπους στην Αττική ,1 στην Θεσσαλονίκη και 1 στην Πάτρα .

Αποτέλεσμα από την 1η Ιουνίου να μην υπάρχουν τσιγάρα στα σημεία διότι έτσι τα σχεδίασαν οι ¨ βλαχογιάπηδες ¨.

Ένας από τους αντιπροσώπους της Philip Morris (δυτική περιοχή) αναγκάστηκε να βάλει υποδιανομέα για να καλυφθούν σημεία διότι δεν υπάρχει η ανάλογη υποδομή τροφοδοσίας στην παρούσα φάση όλων των Λιανεμπόρων στην γεωγραφική περιοχή που έχει αναλάβει αυτός για την Αττική .

Το ίδιο έκανε και ο αντιπρόσωπος (νότια περιοχή) δίνοντας τα ίδια δικαιώματα σε άλλον υποδιανομέα.

Αυτή η κίνηση κατά την προσωπική μου γνώμη καλώς έγινε διότι οι δυο συγκεκριμένοι αντιπρόσωποι γνωρίζουν χρόνια τώρα πολύ καλύτερα από τα στελέχη της Philip Morris τα προβλήματα διανομής .

Ο σχεδιασμός του νέου δικτύου είναι λάθος στημένος και από την αρχή πρόχειρος.

Το ζητούμενο όμως είναι άλλο !!!

Ποιος τροφοδοτεί Σταμούλη και Παπαδόπουλο για να προμηθεύουν με καπνικά τα super market Carrefour Μαρινόπουλος αφού από διαβεβαιώσεις που υπάρχουν οι αντιπρόσωποι δεν τους προμηθεύουν ???!!!

Κράτησε η Philip Morris την τροφοδοσία των δυο συγκεκριμένων χονδρεμπόρων για αυτήν ;

Κράτησε η Philip Morris την τροφοδοσία Μεγάλης Λιανικής με δικό της ιδιωτικό δίκτυο; Και αν ναι ,γιατί δεν το ανακοίνωσε επίσημα ;

Ποιός έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την συγκεκριμένη αλυσίδα super market και με τι δεσμεύσεις ?

Ποιος κοροϊδεύει ποιον ;

Πάμε στις υπόλοιπες καπνοβιομηχανίες : J.T.I – B.A.T.- IMPERIAL - ΚΑΡΕΛΙΑ και νέα διοίκηση ΣΕΚΑΠ .

Γιατί κύριοι ενώ γνωρίζετε προσωπικά πράγματα και καταστάσεις δεν διακόπτετε άμεσα την συνεργασία σας με τους δυο συγκεκριμένους χονδρέμπορους που τροφοδοτούν τα super market Carrefour Μαρινόπουλος ;

Δικαιολογίες του τύπου ¨ Μας πληρώνουν μετρητά ¨ -Δεν σας βάζουν σε σκέψη από πού προέρχονται αυτά τα λεφτά ξαφνικά ;

Δικαιολογίες του τύπου ¨ Έχουν μαγαζιά Λιανικής που τροφοδοτούνε ¨ Δεν μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε άμεσα με τους 12 που ήδη έχετε ορίσει από τέλος Σεπτεβρίου ως μελλοντικούς σας αντιπροσώπους ;

Όταν δε επικαλείστε νομικά προβλήματα... αυτό είναι μόνο για γέλια.

Ρητά στα συμβόλαια των αντιπροσώπων σας, απαγορεύετε τροφοδοσία super market με καπνικά.

Γιατί κύριοι ,όλοι κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας ;

Στη Θεσσαλονίκη έγινε παρέμβαση όπως ακούγεται στην πιάτσα από την καπνοβιομηχανία Καρέλια και δεν μπήκανε τα τσιγάρα στα super market Carrefour - Μαρινόπουλος. Γιατί δεν γίνεται και η ίδια παρέμβαση για το λεκανοπέδιο Αττικής?

Γιατί δεν γίνεται παρέμβαση από όλες τις καπνοβιομηχανίες να σταματήσει αυτό το αμάρτημα σε όλη την Ελλάδα ?

Αυτή την στιγμή με τους τιμοκαταλόγους που έχετε στείλει στους αντιπροσώπους σας έχετε το πιο φθηνό δίκτυο διανομής στην Ευρώπη !!!

Νομίζετε ότι μπορεί να κρατηθεί σημείο Λιανικής ή αντιπρόσωπος με ποσοστό 2,5% και 1,64% αντίστοιχα ;

Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να διαλύσετε μικρομεσαίες επιχειρήσεις αντιπροσώπων και να αφανίσετε παντελώς τα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα .

Σκέψεις και μεθοδεύσεις του τύπου στα φθηνά σήματα ,εξευτελιστικά ποσοστά κέρδους για το δίκτυο διανομής χωρίς καμία επιδότηση για το λιανεμπόριο θα γυρίσουν boomerang εις βάρος σας .

Το να ορίζεις την ονομαστική τιμή και από θέση ισχύος να μοιράζεις όπως εσύ θέλεις την αποφορολογημένη τιμή, είναι το μεγαλύτερο έγκλημα που σας έχει επιτρέψει η Ελληνική πολιτεία και το εκμεταλλεύεστε χρόνια τώρα για να βγάζετε κέρδη και να δηλώνετε τάχα δηθέν ζημιές και επενδύσεις.

Όταν θα δείτε εσείς και η Ελληνική πολιτεία τα σήματα σας να είναι εκτός Μικρής Λιανικής, να πάτε δίπλα στο λαθρεμπόριο και εκεί να εισπράξετε τα κέρδη τα δικά σας και η Ελληνική πολιτεία τον (Ε.Φ.Κ.)

Το μεγάλο ψέμα τόσα χρόνια ότι δεν υπάρχει θεσμοθετημένο ποσοστό στην Ευρώπη ,σας το καταρρίπτουμε με επίσημο έγγραφο του Κρατικού Μονοπωλίου Ιταλίας που από 8% που υπήρχε μέχρι πρότινος ,τον Απρίλιο του 2013 έγινε 10% θεσμοθετημένο υπέρ του λιανεμπορίου .

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=it&u=http://www.agenziadogane.it/&prev=
/search%3Fq%3Dagenzia%2Bdelle%2Bdogane%2Be%2Bdei%2Bmonopoli%26biw%
3D1280%26bih%3D828

ΤΙΜΕΣ ΚΑΠΝΙΚΩΝ ITAΛΙΑ

Σε όλη την Ευρώπη δεν υπάρχει αυτό το "ρεντίκολο" ποσοστό που παίρνει ο λιανέμπορος στην Ελλάδα με αυτές τις συνθήκες που εργάζεται και το μόνο που σκέφτεστε είναι πως θα συνεχίσετε να αισχροκερδείτε εις βάρος ενός κλάδου ¨ μερμηγκιών ¨

Χρόνια τώρα έχετε στήσει τους νενέκους συνδικαλισταράδες σας ,τους οποίους επιδοτείτε με διάφορα προσχήματα ,περιοδικά ,χοροί, εκδηλώσεις κ.τλ. ώστε όλοι αυτοί να κωφεύουν και έναντι πινακίων φακής που τους δίδετε εσείς, να λυμαίνεστε δικαιώματα και κέρδη από ποσοστά Μικρής Λιανικής .

Οι καπνοβιομηχανίες δυστυχώς έπαιξαν ενεργό ρόλο στην πατρίδα μας και το έχω καταγγείλει αυτό στο να έρθει το Δ.Ν.Τ. στην Ελλάδα και είστε μέρος ενός βρώμικου παιχνιδιού το οποίο με τις πράξεις σας ακόμη το συνεχίζετε .

Το μόνο εύκολο για εσάς ήταν και είναι ένας τιμοκατάλογος Ευρωπαϊκών βιώσιμων ποσοστών για το δίκτυο διανομής και ειδικότερα το λιανεμπόριο .

Εάν δεν το κάνετε αυτό άμεσα ,τις επόμενες ημέρες στην αγορά θα γίνει κόλαση .

Όλα τα σήματα θα πεταχτούν έξω από τα καταστήματα Μικρής Λιανικής και θα δουλέψουμε ένα σήμα ανά καπνοβιομηχανία.

Δηλαδή στα καταστήματα μας θα υπάρχουν έξι (6) σήματα και όχι σειρές σημάτων.

Τότε θέλω να δω εάν το κόστος διανομής συμφέρει να τροφοδοτεί το νέο δίκτυο σας μόνο από ένα σήμα και τα υπόλοιπα να βρίσκονται stock στις αποθήκες σας .

Δεν ξέρω εάν θα καταφέρουν να συνεννοηθούν οι "συνδικαλισταράδες" σας για απεργία διαρκείας με όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο αλλά ένα ξέρω και είναι σίγουρο. Ο καθένας από εμάς θα πάρει την απόφαση για το μέλλον μόνος του.

Πιστώνετε 28 ημέρες από την Ελληνική πολιτεία όσον αφορά τον (Ε.Φ.Κ.) και ζητάτε από εμάς να χρηματοδοτήσουμε τα προϊόντα σας ακόμη και με αγορές προπληρωμένες του Σαββατοκύριακου .

Μάλλον ,όλοι σας ζείτε σε ένα ¨ συννεφάκι ¨,στον δικό σας κόσμο της ¨νομενκλατούρας ¨(προνομιούχα κοινωνική τάξη )

Δυστυχώς είστε ανίκανα στελέχη που νέμονται αξιώματα και προνόμια και δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τι γίνεται πέραν από την μύτη σας .

Περιμένω από κάποια στελέχη όλων των καπνοβιομηχανιών (σημειωτέον είναι τα μοναδικά που εμπιστεύομαι )να λάβουν άμεσα μέτρα ώστε να ομαλοποιηθεί η αγορά του λιανεμπορίου καπνικών διότι δεν υπάρχει ούτε μια μέρα για χάσιμο .

Σήμερα δημοσιεύω προς γνωστοποίηση όλων των συναδέλφων φωτογραφίες, video και αποδείξεις αγοράς από τα super market Carrefour - Μαρινόπουλος που αποδεικνύουν όλα τα καταγγελλόμενα καθώς και τις μεθοδεύσεις που υπάρχουν εις βάρος του αφανισμού του κλάδου μας.

CARREFOUR - ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Διαβάστε το υπόλοιπο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.